32. hetes kismama vagyok és gyenge menstruációs fájdalmaim vannak alkalmanként, ez mitől van? Kb 3. napja érzem!
jósló fájás, készül a szervezeted a szülésre
ez nem jelenti azt ,hogy előbb fogsz szülni
Ilyen nekem is volt, kb. ilyenkor kezdődött el. A nőgyógyászomtól rákérdeztem, és azt mondta, hogy ez lehet akár jósló fájás is, miszerint a szervezet szépen lassan elkezd felkészülni a majdani szülésre, próbálgatja magát, de amíg ez csak 1-2 percig tart és szórványos megjelenésű, addig teljesen normális. Illetve lehet az is, hogy a szervezet kezd már fáradni, kimerülni, az izmok gyengülnek, a teher nőttön nő, és ez okozhat hasonló fájdalmakat. Mindenesetre én azt mondom, hogy te is kérdezz rá az orvosodnál. Én nem látok beléd, és mikor szóltam, engem is megvizsgált (zárt méhszáj, minden okés...), hogy biztosan kizárja a szülés megindulásának tényét. (Bár biztos vagyok benne, hogy nálad sem lesz gond, de önmagad megnyugtatására is jobb, ha az orvos mondja ki a szakvéleményt, nem mi, laikusok.)
35 hkm
Szió!
Én csak a magnézium miatt írok , láttam az egyik válaszoló írta , szedjél igen az jót tesz , én is szedem. De úgy tudom hogy 34 hétig lehet szedni.
magnéziumot is, de csak a szülés előtti hatodik hétig, mivel szülés alatt már igencsak szükség lesz a méhizomzat összehúzódására.
33+3 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!