Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segítség! Mi lenne a legjobb?...

Segítség! Mi lenne a legjobb? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

most előre is kérek mindenkit,ne azt írja válasznak mindenki,hogy mekkora felelőtlen csitri stb...nem vagyok az,csak egy picit,vagyis nagyon beijjedtem és tanácsot szeretnék kérni.

21 leszek és 3. babámmal 9 hetes terhes vagyok.az előző két terhességemmel semmi bajom nem volt,örültem nekik,akartam őket,de valamiért ezt a babát félek megtartani.folyton azt érzem,ha őt megszülöm,nem fogok tudni dolgozni utána;se semmit sem csinálni,pedig tanfolyamot is végzek,biztonsági őrt+ egy bolti eladóit is.meg ezek után amire még lesz időm és érdekel is.nekem nincsenek szüleim,sem rokonaim akiket kérdezhetnék,hogy mit csináljak most?ezért írtam ide,hogy mit tanácsolnátok?Megtartanátok vagy elvetetnétek???mégegyszer kérlek titeket ne olyanokat írjatok vissza,hogy felelőtlen meg stb,csak egyszerüen a kérdésemre válaszoljatok + ha valaki tud még valamit amit tanulhatnék a gyes időszaka alatt az írjon léci néhány tippet.sajnos 9 után ott kellett hagynom az iskolát(egyéb családi okok miatt) és ezért csak a 9.dik oszt.van meg. :(

előre is köszi a válaszokat!

2009. okt. 20. 07:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szai!Szerintem jogos és természetes amit érzel!Úgy csináld ahogy érzed!Később is lehet még babátok!!!Még nem sok időd volt élni úgymond dolgozni magaddal is foglalkozni jól gondold át és aztán csináld ahogy jónak látod!
2009. okt. 20. 09:33
 12/13 anonim ***** válasza:
Kedves első! Örülök,hogy neked ilyen jól mennek a dolgok és remélhetőleg így is marad de megnézném a pozitív hozzáállásod ha önhibádon kívül munkanélküli lennél és csak a támogatásból kellene eltartani a családot!Én sem légből kapott dolgokat írtam le!Volt,hogy mindketten egyszerre voltak állástalanok és ha a szüleim nem segítenek nem is tudom mi lett volna!Minden család más és más más körülményekkel!!Nem az államtól várjuk a segítséget mindig megoldottuk családon belül és ha hiszed ha nem nekünk igenis nehéz volt!!De ha csak az a jó ha azt írom ,hogy minden oké akkor sajnálom de én nem tudok segíteni,nálunk másképp volt de az biztos ,hogy ezek sem légből kapott dolgok!Biztos bennünk van a hiba!
2009. okt. 20. 09:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem sem lehet 2 családot és 2 embert összehasonlítani!Te tudod,hogy mennyit bírsz és mik a terveid a jövőben!Biztos,hogy a nagycsalád nagyon remek dolog és az is biztos,hogy vannak buktatói főleg ha mellette mást is szeretnél bevállalni(gondolok a tanulásra munka mellett gyerekekkel)De én azt látom te igazán akarod a bébit és ha ez így van legyőződ az akadályokat!Kívánom,hogy hozz neked megfelelő nagyon jó döntést és sok boldogságot neked és a családodnak!
2009. okt. 20. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!