Minden levegő vételnél szúr a jobb oldalam?! 28hkm
Figyelt kérdés
Minden egyes levegővételnél, főleg ha mély levegőt veszek szúr a jobb oldalam. a pocakom és a mellem alatti részen... :S Eléggé aggaszt nem tudom mitől lehet. Pedig csak ülök semmi megterhelőt nem csinálok :S2013. júl. 16. 17:15
1/4 anonim válasza:
Remélhetőleg mozgásszervi oka van és lehet, hogy pont a sok üléstől lett. Próbálj meg mozogni - húzd ki magad, karkörzés, óvatos nyújtózkodás több irányba és közben nagy levegővételek. Ha nem múlik, sőt rosszabb lenne, orvos.
2/4 anonim válasza:
Szerintem menj orvoshoz,mert a jobb borda körüli fájdalomra terhessêg alatt màjproblêmàra utalhat. nem magas a vérnyomàsod? menj le ügyeletre,inkàbb 100x ok nêlkül,mint egyszer ne menj,ha baj van! Jó egészsêget,írj majd!
3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Viszonylag hamar elmult. Lepihentem es csinaltam egy par legzesgyakorlatot. Azt hiszem csak beszorulhatott a levego. Ha megegyszer elofordult ugyelet. Ha nem akkor is meglitem a dokimnak ha legkozelebb megyek.
2013. júl. 16. 22:27
4/4 anonim válasza:
Nekem is ott szúrt, és utánaolvastam neten (nem jó a net-diagnosztika de én is mindig azzal kezdem) és persze rögtön a májbetegséget olvastam. Aztán egy nap múlva elmúlt... Próbálj meg heti egyszer kétszer csinálni 10-20 perces kismama jógát vagy piláteszt. (Youtubon rengeteg van) és segíteni fog! 10 perc nem sok, mégis ellazít, megnyugtat és jobb lesz tőle a közérzeted is. Nekem bevált. Bár így is néha idegrohamot kapok (érzelmi hullámzás felsőfokon). Boldog babavárást, 32 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!