SOS! 3 héttel kisebb a terhesség!?
Figyelt kérdés
Van már egy fiam, vele minden rendben volt terhesség alatt, most viszont lehet, hogy elveszítem a kistesót, nagyon magam alatt vagyok... Tegnap voltam orvosnál ahol 8 hetes terhesség helyett csak 5 hetes petezsákot látott az orvos! Mindig szabályos 28 napos ciklusom van, de még akkor is túl kicsi ha ciklus végén fogant volna... Nem voltak jó érzéseim, mert a tesztem nem akart erősödni... Tud valaki biztatót mondani? 1 hét múlva kell visszamennem...2013. júl. 16. 08:19
2/7 anonim válasza:
Nekem Ultrahangon mindig 2 héttel kisebb volt, de a 10. Hètre behozta magát, s 39. Hétre, 4,5 kg született!
3/7 anonim válasza:
Sajnálom. Ebbe azért ne éld bele magad, mert ilyen kicsi korban 3 hetes különbség az nagy. Már minimum szívhangnak kellene lennie. A nem erősődő teszt sem jelent jót. Nem emelkedett a HCG. Ilyenkor bíztatót nem nagyon lehet mondani! Sok erőt kívánok neked!
4/7 anonim válasza:
Sajnálom, szerintem sem jó jelek ezek:(
Nekem alig 2 héttel volt kisebb a baba, már szívhang is volt, mégis elment... Szerintem pár napos különbség lehet általában, de 1-2-3 hét már sok. (már ha valaki pontosan tudja mikor fogant)
5/7 anonim válasza:
Én is 8 hetesen mentem előszőr uh-ra, akkor 6 hét 5 napos baba volt, azóta behozta magát, minden ok. Az én tesztem mondjuk az első pillanattól erős volt. Azért még ne add fel!
6/7 anonim válasza:
Nem biztos, de valószínű hogy megállt sajnos a fejlődésben....a kontroll uh majd eldönti...
sajnos én is voltam így, missed ab lett...a rá következő terhességem pedig már probléma mentes volt...én is éreztem h valami nem stimmel...meg nem jött a puffadás és terhes tünet mint előző terhességemnél....
Azt mondta a dokim hogy nincs ismétlődési kockázat, csak épp most valami nem stimmelt....
remélem pozitív lesz a történeted vége !!! írj majd!!
7/7 anonim válasza:
Kétszer jártam ugyanígy. Mindkétszer missed ab lett a vége! :( Előtte született egy egészséges kisfiam problémamentes terhesség után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!