A vizsgálattol lehetett vagy ez már a nyákdugo volt?
Figyelt kérdés
35 hétben vagyok.Ma voltam orvosnál és hazaérve azt vettem észre,hogy kicsit véres a bugyim.Inkább sötétbarna volt és volt benne egy kis aludt vér.Azota is fájdogál a hasam és szur.Mitöl lehetett?Simán attol,hogy megvizsgált?Még sosem véreztem utána..2009. okt. 19. 19:25
2/4 anonim válasza:
Egész terhességemet eddig végig vérezgettem. Dokim megnyugtatott, hogy ilyenkor már egy pici vér vagy barnázás nem jelent bajt.Lehet, hogy ahogy vizsgált,megsértett picit. A hüvelyed és a méhszájad is készül a szülésre, tele van pici erekkel és vérrel és még érzékenyebb is lett! Szerintem hívd fel a szülésznődet, biztos meg fog nyugtatni, de azért ne aggódj emiatt :)
3/4 anonim válasza:
Szia. Engem az orvosom előre figyelmeztetett, hogy lehet 2-3 napig enyhe vérzés, rózsaszínes folyás esetleg barnázás a méhszáj vizsgálat miatt.Igaza lett, de már elmúlt.
37 hetes kismama
4/4 anonim válasza:
Szerintem a vizsgálattól...a nyákdugó egy kicsit másmilyen..kicsit kocsonyás állagú, és nem élénk piros a vér benne.Legalábbis azt tudom nálam hogy volt :-)
Nyugodj meg és pihenj most már sokat! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!