Normális ha megjijedek hogy most már meg fog változni az életem tetőtől talpig?
Ha terhes leszel ez is megváltozik. Én akartam a babát, viszont féltem is egy kicsit, hogy megváltozik az életünk. De mióta nüvekszik bennem az élet, azóta elszállt minden kétségem. Normális egy kis félelem, meglátod milyen isteni boldogság gyermeket várni. :)
34km
En is ettol feltem. Ma mar 6 honapos a babam es rajottem, hogy nem kellett volna felnem!
A babazasba gyorsan bele tanultam es meg segitsegem sem volt, mert kulfoldon lakom.
Azth hittem sokkal nehezebb lesz. Igazabol a bezartsagtol feltem.
De igy kettecsken megyunk baratnozni es vasarolni :)
A munka is hianyzik neha, de lesz meg kb 35 evem arra, hogy dolgozhassak.
Az alakom is visszanyertem, sot!
Ejszakankent meg tanulgatok, mert elkezdtem egy tanfolyamot.
Normális. nagyon vártuk a bébikét, mégis a pozitív teszt utáni első éjjel nem tudtam aludni, mert az járt a fejemben, hogy biztos jó lesz-e így.
Aztán még többször eszembe jutott, főleg mikor fel kellett adnom a karriert, az addigi életemet, de most már el sem tudom képzelni mi lenne, ha nem lennék terhes. Most már csak a szülésre és a további életünkre gondolok és isteni jó érzés tudni, hogy napokonn belül itt lesz velünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!