Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális ha megjijedek hogy...

Normális ha megjijedek hogy most már meg fog változni az életem tetőtől talpig?

Figyelt kérdés
Minden vágyam egy baba , még nem sikerült ,de ahogy magam ismerem megfogok jedni, mostmeg minden vágyam.
2009. okt. 19. 17:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha terhes leszel ez is megváltozik. Én akartam a babát, viszont féltem is egy kicsit, hogy megváltozik az életünk. De mióta nüvekszik bennem az élet, azóta elszállt minden kétségem. Normális egy kis félelem, meglátod milyen isteni boldogság gyermeket várni. :)

34km

2009. okt. 19. 17:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenkiben van egy kis félelem.Ez így normális.Én is izgulok,hogy milyen lesz az új életünk hármasban?El tudom-e látni a babát?Stb...
2009. okt. 19. 17:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

En is ettol feltem. Ma mar 6 honapos a babam es rajottem, hogy nem kellett volna felnem!

A babazasba gyorsan bele tanultam es meg segitsegem sem volt, mert kulfoldon lakom.

Azth hittem sokkal nehezebb lesz. Igazabol a bezartsagtol feltem.

De igy kettecsken megyunk baratnozni es vasarolni :)

A munka is hianyzik neha, de lesz meg kb 35 evem arra, hogy dolgozhassak.

Az alakom is visszanyertem, sot!

Ejszakankent meg tanulgatok, mert elkezdtem egy tanfolyamot.

2009. okt. 19. 17:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Normális. nagyon vártuk a bébikét, mégis a pozitív teszt utáni első éjjel nem tudtam aludni, mert az járt a fejemben, hogy biztos jó lesz-e így.

Aztán még többször eszembe jutott, főleg mikor fel kellett adnom a karriert, az addigi életemet, de most már el sem tudom képzelni mi lenne, ha nem lennék terhes. Most már csak a szülésre és a további életünkre gondolok és isteni jó érzés tudni, hogy napokonn belül itt lesz velünk. :)

2009. okt. 19. 21:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Én még az 1. trimesztert nyomom és bizony 2 hetente előjön az érzés, hogy mi lesz?! Pedig kb. 10 éve szeretnék babát! :) Új helyzet, még sosem éltük át, sztem mindenki izgul a változástól.
2009. okt. 19. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!