Nem korai 24 hetesen már a szüléshez vásárolni, készíteni a pakkot?
Ma azon gondolkodtam, hogy miket kell vegyek magamnak, amire feltétlenül szükségem lesz. Nem korai ezen agyalni?
Van aki már ennyi idős terhesen bevásárolt?
18 hetesen kezdtem el vásárolni. kinézt miből milyet akarok, figyeltem mi hol mennyi, hol akciós, s így sokat spóroltam!
Ha a végére hagytam volna, hogy na mindent egy helyen megveszek, 100.000-el többe került volna!!!
Szerintem nyugodtan vedd meg. Meg nem romlik, és azért hallottunk már nem a kereken 40. betöltött héten induló szülésekről. Ha nyugodtabb vagy attól, hogy összekészülsz, miért ne?
Én a 30. hétre összeraktam a csomagom, biztos ami biztos, nehogy rohanni kelljen. Ott várt 10 hetet, de nem bánom, kifejezetten megnyugtatott a tudat. :)
Én már 30.-31. hétre összepakoltam a kórházi motyómat.. éreztem, hogy kelleni fog...
34 hetesen befektettek a kórházba, és igaz jó, hogy össze volt pakolva, de mivel én kötöttem az ebet a karóhoz, hogy én nem pakolok külön a gyereknek, hanem ment az én cuccaimhoz, ezért tele volt a táskám pelenkával megy ilyen hülyeségekkel, viszont ami meg kellett volna az nem volt nálam! :)
Szóval én azt mondom, összepakolhatsz, de simán ráérsz csak magadnak bepakolni, ha véletlen befektetnek valami miatt, a gyerek cuccait vagy tedd külön vagy csak később pakold össze!
37+3 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!