Május 6. volt meg utoljára és az óta teszteltem is 2 csíkos lett. Szerintetek menjek az orvoshoz vagy túl korai még? Mit fog ott csinálni? Amúgy 21 éves vagyok
Figyelt kérdés
2013. jún. 26. 10:34
1/8 anonim válasza:
Nekem május 8 volt az uccsó mensi és jövő héten megyek dokihoz, szerintem neked is akkor érdemes, hogy legyen szívhang! De ha 28 napos a ciklusod akkor ezen a héten is mehetsz, nekem hosszabb... :)
2/8 anonim válasza:
Igen lassan már mehetsz. 6. hét körül már van szivhang. Meg fog viszgálni kézzel és uh-gal, ha több mint egy éve volt utoljára rákszúrésed akkor azt leveszi.
3/8 anonim válasza:
Menj nyugodtan orvoshoz, már biztosan látni fogja, és szívhang is lesz, hiszen már 7 hetes vagy :) Gratulálok! Csinál egy ultrahangot, és elküld védőnőhöz, meg elmondja, hogy 5 hét múlva menj 12 hetes uh-ra :)
4/8 anonim válasza:
De jó! Szívből gratulálok! :)))))
Ja, mehetsz már most orvoshoz. :)
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2013. jún. 26. 10:44
6/8 anonim válasza:
Gratulálok:) nyugodtan mehetsz mostmár dokihoz
7/8 A kérdező kommentje:
Köszike ma megyek a dokihoz :D
2013. jún. 27. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!