Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan akinek a 32 hetes...

Van olyan akinek a 32 hetes uh szerint kicsi a babája? Ha kicsi a súya lehet koraszülött lesz? Mivel növelhetném a súlyát?

Figyelt kérdés
2013. júl. 14. 11:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Nemtudod semmivel sem növelni. És ezek a gépek sokszor elmérnek 1 kilót is akár. Nyugodj meg.
2013. júl. 14. 11:30
 2/6 anonim ***** válasza:

A barátnőm ezzel feküdt hetekig kórházban. Hogy 2 héttel kisebbek a méretei a babának.

Míg majd 2 hetes túlhordás után úgy indították.

Egyébként 3 kg és 20 dkg volt a babája.:)

1. az ultrahangok nem pontosak, bizony tévedhetnek is.

2. ha valaki később esik teherbe, nem úgy mint az átlag, akkor persze, hogy kisebb méreteket is mérhetnek, de nem azért, mert feltétlenül bármi gond van.

3. genetika! nem mindenki születik nagy súllyal, vannak, akik kisebb súllyal születnek és nem azért, mert betegek.

2013. júl. 14. 11:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is kicsi volt bár lehet hogy csak a 36 hetes uh-n mondták. Nem hiszem hogy koraszülött lesz. Az én babám pont 39 hétre született. A nődokim azt mondta hogy egyek gesztenyepürét mert azzal lehet növelni kicsit a súlyát. Naponta fél kockát de tejszínhabot ne tegyek rá. :) Szerintem nekünk bejött. 3160 g-al született a lánykám. :)
2013. júl. 14. 11:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönőm a válaszokat.jo egészséget mindenkinek
2013. júl. 14. 11:53
 5/6 anonim ***** válasza:
mekkora a pici?
2013. júl. 14. 12:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia! Akár a gép, akár a doki is elnézhet valamit.

Nekem az elsőnél semmi sem utalt óriásbébire, sőt, azt mondták, épp eléri a 3kg-ot majd szülésre. 4850gr és 59cm lett.

A legutóbbinál pedig 32hetesen 1250gr-ot mértek, a 39.héten mégis 3000gr volt.

2013. júl. 14. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!