35 hetesben akinek nagyon Kicsi súlyúnak mérték a babát végül mennyivel született? Illetve akinek infúzió is kellett annak a babája mennyivel volt elmaradva? Mennyi lemaradás után avatkoztak be?
36 hetesen 2050g-ra mérték, 39,6-ra született 2670 g-mal, 48 cm-rel.2500-zal hoztuk haza, Most lassan 10 hónapos lesz kicsit több mint 8 kiló, 76 cm,nagyon kiegyensúlyozott, örökmozgó baba, aki még soha nem volt beteg. 2 hétig infúzióztak, a szülés előtti nap 2500-ra becsülték a súlyát.
Fel a fejjel kérdező, ha ebben a cipőben jársz. Ja azt még elmondanám hogy csodálatos gyors, könnyű szülésem volt,! ( pont a kicsi súly miatt)
35 hetesen 2300 grammra becsülték a fiamat. Épp ma voltam újra dokinal. 3 hét telt el... Ma 3075 grammra becsülte. :-)
Nem tudom esetleg el lett e mérve valamelyik súly vagy tényleg ennyit szedett volna fel a picur, de ha így folytatja 3,6 kg körül fog világra jönni!
Egyébként nekem a 2300 grammra nem mondta azt a dokim, h kicsi lenne... Szóval szerintem ne aggódj előre, még van ideje súlyt szedni magára! :-)
38 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!