7 hetes terhesen ha maszturbálok egyszer az nem árthat a babának és nekem?
Figyelt kérdés
2013. júl. 12. 12:45
2/9 anonim válasza:
Dehogy árt! :) Nekem volt időszak, amikor a napi 1-2 sem volt elég :) Ha zárt a méhszáj, nem vagy veszélyeztetett terhes, akkor nyugodtan! :) Vibrátor csiklóingerlésre szabad, de felhelyezni vibrálva nem, csak álló helyzetben.
Kellemes babavárást és minden egyebet! ;-) :)))) 22hkm
3/9 anonim válasza:
:-) nem, hacsak nem vagy veszélyeztetett terhes, sem a maszturbálás, sem a szex nem árt.
4/9 anonim válasza:
Ez nem igaz. Az orgazmusnak vetélést előidéző hatása van. Ha a magzat erősen megtapadt, valóban nem árt, de ez sajna előre nem lehet tudni. (A neten mindenhol azt írják, hogy nem árt, de ez nem igaz.)
5/9 anonim válasza:
NINCS vetélést előidéző hatása.
Akkor lehet kockázatos, ha korábban már több sp. vetélése volt az anyukának, ha görcsöl vagy vérezget, korábban volt már koraszülése; ha lent van a méhlepény, vagy ha ikerterhességről van szó.
6/9 anonim válasza:
Ki volt az a nagyon okos, aki mindenkit lepontozott? És főleg miért?
7/9 anonim válasza:
Nincs vetélést előidéző hatása. Az orvosomban jobban bízom, mint az anonim netes fórumoknak, bocs. Ő mondta, hogy nem vagyok veszélyeztetett, úgy élünk házaséletet, ahogy akarunk, semmi bajunk nem lesz. EZért mondtam én is, ha ő sem veszélyeztetett, akkor azt csinál, amit akar. Te honnan vetted az információt??
8/9 anonim válasza:
Igazad van utolsó. Addig amíg nincs gond addig szabad. Engem pont ma tiltottak el a szextől mert vérezni kezdtem,ami el is múlt mire a dokihoz értem,de az elkövetkezendő 2 hétben tilos. Akkor töltöm a 12. hetet utána ha nincs gond lehet és eddig is lehetett.( A férjem kaparni fogja a falat):))))))
9/9 anonim válasza:
Nem árt! Hajrá! Egészségedre! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!