Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhesen ha maszturbál...

7 hetes terhesen ha maszturbálok egyszer az nem árthat a babának és nekem?

Figyelt kérdés
2013. júl. 12. 12:45
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
nem
2013. júl. 12. 12:46
 2/9 anonim ***** válasza:
93%

Dehogy árt! :) Nekem volt időszak, amikor a napi 1-2 sem volt elég :) Ha zárt a méhszáj, nem vagy veszélyeztetett terhes, akkor nyugodtan! :) Vibrátor csiklóingerlésre szabad, de felhelyezni vibrálva nem, csak álló helyzetben.

Kellemes babavárást és minden egyebet! ;-) :)))) 22hkm

2013. júl. 12. 12:50
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
:-) nem, hacsak nem vagy veszélyeztetett terhes, sem a maszturbálás, sem a szex nem árt.
2013. júl. 12. 13:02
 4/9 anonim ***** válasza:
12%
Ez nem igaz. Az orgazmusnak vetélést előidéző hatása van. Ha a magzat erősen megtapadt, valóban nem árt, de ez sajna előre nem lehet tudni. (A neten mindenhol azt írják, hogy nem árt, de ez nem igaz.)
2013. júl. 12. 13:04
 5/9 anonim ***** válasza:
93%

NINCS vetélést előidéző hatása.

Akkor lehet kockázatos, ha korábban már több sp. vetélése volt az anyukának, ha görcsöl vagy vérezget, korábban volt már koraszülése; ha lent van a méhlepény, vagy ha ikerterhességről van szó.

2013. júl. 12. 13:13
 6/9 anonim ***** válasza:
69%
Ki volt az a nagyon okos, aki mindenkit lepontozott? És főleg miért?
2013. júl. 12. 13:36
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs vetélést előidéző hatása. Az orvosomban jobban bízom, mint az anonim netes fórumoknak, bocs. Ő mondta, hogy nem vagyok veszélyeztetett, úgy élünk házaséletet, ahogy akarunk, semmi bajunk nem lesz. EZért mondtam én is, ha ő sem veszélyeztetett, akkor azt csinál, amit akar. Te honnan vetted az információt??
2013. júl. 12. 13:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Igazad van utolsó. Addig amíg nincs gond addig szabad. Engem pont ma tiltottak el a szextől mert vérezni kezdtem,ami el is múlt mire a dokihoz értem,de az elkövetkezendő 2 hétben tilos. Akkor töltöm a 12. hetet utána ha nincs gond lehet és eddig is lehetett.( A férjem kaparni fogja a falat):))))))
2013. júl. 12. 14:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem árt! Hajrá! Egészségedre! :)
2013. júl. 12. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!