Utolsó pár hetüket taposó kismamák hogy vagytok? Milyen érzések vannak bennetek?
2 kg :) akkor igazából fogytál mert már a baba több ennél :))
ügyi vagy !!!
én nem voltam ilyen jó, rajtam van már egy kis plusz :)
én várom is a szülést meg nem is ..... jó lenne kicsit könnyebbnek lenni és könnyebben mozogni, aludni...viszont szeretem a terhességet is ....
38 hetes kismama vagyok és már én is nagyon izgatottan várom a baba születését.Minden készen áll már berendeztük a babaszobát, összepakoltam a kórházi cuccokat és már előkészítettük azt is amiben majd haza fogjuk hozni a kislányunkat.Már nagyon nehezen bírom a terhet.Fáj mindenem a hátam a lábam és nagyon vizesedik is.Én 6kg-ot híztam.A meleg időket kevésbé viselem el mint a hűvösebb időket pl ha nagyon meleg van ki sem moccanok a lakásból mert megszédülök de ha viszont esik az eső nagyon jó kedvem van és tele vagyok energiával.Első baba de a szüléstől annyira nem félek inkább izgatott vagyok ( rá érek félni ha ott az idő csak akkor már nem azon fog járni az eszem hogy féljek) én azt tartom szem előtt hogy milyen jó érzés lesz először megpillantani azt a kis élőlény akit a pocakomban hordok már 9 hónapja és alig várom hogy a karomban tarthassam :). szinte egész nap csak rá gondolok és sokat ábrándozok róla.
Boldog babavárás kívánok mindenkinek és könnyű szülést!!!
38 hkm
35hetes vagyok, olyan 18kiló a plusz. Ebben van víz is. Kicsit komplikált volt az elmúlt 7hónap, de valahol várom a végét, valahol egyáltalán nem. Pedig kompressziós harisnyát kell hordanom hónapok óta,pár hete jött trombózis gyanuja miatt a vérhigító injekció pluszban. Volt magzatvíz vétel is egy nem jó eredmény miatt, de kiderült l, hogy minden rendben a kicsivel. :)
Most veszem meg a szükséges dolgokat, mert szerintem nem húzom ki végig és szeretnék mindennel kész lenni időben.
A szülés miatt félek, mert az első elég nagy baba volt és félek, hogy megint hogy fogom bírni azt a fájdalmat. Persze várom már a kislányt! De azért ha lehet, akkor csak még maradjon bent egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!