Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Utolsó pár hetüket taposó...

Utolsó pár hetüket taposó kismamák hogy vagytok? Milyen érzések vannak bennetek?

Figyelt kérdés
Várjátok már a szülést ? Minden kész már ? mennyit híztatok ?
2013. júl. 11. 16:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia én 36 hetes vagyok 2kg hiztam eddig és már alig várom hogy itthon legyünk a babával. Már minden meg vagy csak egy pár dolog hiányzik még. Hogy hogy érzem magam, tegnap délután óta fáj a forgom ahogy lépek nem tudom mi lesz. A korházi cuccomat hétvégén pakolom össze.
2013. júl. 11. 16:58
 2/7 A kérdező kommentje:

2 kg :) akkor igazából fogytál mert már a baba több ennél :))

ügyi vagy !!!

én nem voltam ilyen jó, rajtam van már egy kis plusz :)

én várom is a szülést meg nem is ..... jó lenne kicsit könnyebbnek lenni és könnyebben mozogni, aludni...viszont szeretem a terhességet is ....

2013. júl. 11. 17:14
 3/7 anonim ***** válasza:
én nagyon fáradt vagyok. 37 hetes vagyok. unatkozok, minden kész van, pihenni nem tudok, mert mindenhogy kényelmetlen, totál időpocséklásnak érzem ezeket a napokat... sajnos a szülés miatt idegeskedek sokat. félek, pedig már volt egy császárom. ez a terhesség nem olyan mesés mint az első volt. az első gyereknél még minden rózsaszín, de most több félelmem van mint akkor. féltékeny lesz-e a nagy, el tudok-e látni 2 gyereket meg a férjemet tisztességesen stb.. ugyh kicsit érdekes most minden
2013. júl. 11. 18:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Én már a 40. hétben vagyok, első baba, hétfőre vagyok kiírva. Hát már nagyon szeretném ha kijönne a kislányunk. Már nehéz minden, most kicsit jobban vagyok. Múlt hétvégén kijött rajtam a terhességi csalánkiütés, karomon, lábamon, tele vagyok viszkető kiütéssel. Tegnap óta kalciumot iszok, kicsit így jobb, mintha tűnnének el a kiütések. Már voltak jóslóim, szinte minden este, éjjel, de sajnos mindig abbamarad. Cuccom összepakolva, a babának majdnem mindene megvan, ami nem azt férjem meg tudja venni. Hát én sokat híztam de már alig várom, hogy lemenjen, mindig is vékony voltam de már nem nagyon tudok mozogni... Alig várom, hogy szaladhassak, lépcsőzhessek, vagy csak simán hajolgassak! Szülést azért várom, hogy végre megismerhessem a babám, kicsit félek tőle de még bizakodok! :)
2013. júl. 11. 18:38
 5/7 anonim ***** válasza:
En meg csak most vasarnap toltom a 35.hetet..De nagyon varom mar a szulest.pedig meg jo sok mindent kell venni es eppenhogy csak vegeztunk a lakasfelujitassal,es meg rengeteg mindent kell pakolni,de annyira nincs kedvem takaritani/pakolni..Nagyon ellustultam (persze vasarolni,setalni mindig mennek..:D ) .Remelem kesz leszunk mindennel idoben.:) 36.heten vesszuk meg a hianyzo kellekeket,mar nagyon varom!Amugy most kezdodott a nem tudok aludni ejszaka idoszak,es azert is vagyok faradtabb es ingerlekenyebb,sokat sirok kis hulyesegeken.Sokat faj a medence csontom,es sokat van fent a savam..34hkm
2013. júl. 11. 18:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

38 hetes kismama vagyok és már én is nagyon izgatottan várom a baba születését.Minden készen áll már berendeztük a babaszobát, összepakoltam a kórházi cuccokat és már előkészítettük azt is amiben majd haza fogjuk hozni a kislányunkat.Már nagyon nehezen bírom a terhet.Fáj mindenem a hátam a lábam és nagyon vizesedik is.Én 6kg-ot híztam.A meleg időket kevésbé viselem el mint a hűvösebb időket pl ha nagyon meleg van ki sem moccanok a lakásból mert megszédülök de ha viszont esik az eső nagyon jó kedvem van és tele vagyok energiával.Első baba de a szüléstől annyira nem félek inkább izgatott vagyok ( rá érek félni ha ott az idő csak akkor már nem azon fog járni az eszem hogy féljek) én azt tartom szem előtt hogy milyen jó érzés lesz először megpillantani azt a kis élőlény akit a pocakomban hordok már 9 hónapja és alig várom hogy a karomban tarthassam :). szinte egész nap csak rá gondolok és sokat ábrándozok róla.

Boldog babavárás kívánok mindenkinek és könnyű szülést!!!

38 hkm

2013. júl. 11. 19:57
 7/7 anonim ***** válasza:

35hetes vagyok, olyan 18kiló a plusz. Ebben van víz is. Kicsit komplikált volt az elmúlt 7hónap, de valahol várom a végét, valahol egyáltalán nem. Pedig kompressziós harisnyát kell hordanom hónapok óta,pár hete jött trombózis gyanuja miatt a vérhigító injekció pluszban. Volt magzatvíz vétel is egy nem jó eredmény miatt, de kiderült l, hogy minden rendben a kicsivel. :)

Most veszem meg a szükséges dolgokat, mert szerintem nem húzom ki végig és szeretnék mindennel kész lenni időben.

A szülés miatt félek, mert az első elég nagy baba volt és félek, hogy megint hogy fogom bírni azt a fájdalmat. Persze várom már a kislányt! De azért ha lehet, akkor csak még maradjon bent egy kicsit.

2013. júl. 12. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!