Sztk-s rendelésen hogyan kell orvost váltani?
Elég ha ezentúl egy a másikhoz megyek rendelésre? 29 hetes vagyok, és idáig ugyanahhoz jártam, de tegnap helyettesítés volt, és a másik doki sokkal szimpatikusabb volt. Idáig azt hittem normális ha sztk-ban le se xarják az embert, de a tegnapi doki komolyan vett, komolyan vett mindent, amit mondtam neki. Pl. az előző doki a terhességem megállapítása óta nem vizsgált meg, ha szóltam neki pl. hogy a folyásom nem megszokott vizsgálat nélkül felírt Canesetent, mondván ha nem viszket nincs is semmi baj. Mikor szex után pecsételtem, legyintett, hogy előfordul. A tegnapi doki ezzel szemben egyből mintát vett tenyésztésre, megnézte a méhszájamat, átnézte a papírjaimat, kiderült, amit eddig is sejtettem, hogy a terhességi hetem is el volt számolva... Szóval hozzá szeretnék inkább menni a maradék 11 hetembe.
Erről kell neki vagy valakinek szólni? Vagy csak ezentúl oda megyek, mivel sztk és el kell látnia?
Köszi a segítséget!
Menj el újra ehhez a szimpi dokihoz és mondd el neki hogy mostantól hozzá szeretnél járni.
Nekem is sztk-s dokim van és egyáltalán nem normális ha leszarják az embert az én dokim nagyon alapos kedves.
Előző terhességeimnél én is azt hittem hogy alap a bunkóság ha nem fizetsz de nem így van:)
Légy őszinte az a legjobb.
Sok sikert.
szintén 29 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!