Nem keso meg 25 hetesen orvost valtani?
Sajnos a mostani nogyogyaszommal nem vagyok elegedett, ezert egy masik orvoshoz szeretnek ezentul jarni. Mik a tapasztalatok, atveszik meg az embert ennyi idosen? (Maganorvoshoz mennek). Kell valamit mondani a regi nogyogyasznak, hogy nem megyek tobbet hozza, vagy csak hagyom, es nem megyek el a kovi vizsgalatra? A kiskonyvet ilyenkor ki javitja at?
Koszi a valaszokat.
Koszonom a valaszotokat:) Leginkabb az vele a baj, hogy nemtudom ot elerni, pedig veszelyeztetett terhes vagyok. Igy ma is a haziorvosomhoz kellett mennem antibiotikumert, mert mar ugy fajt a pisiles:( Raadasul soha sem vesz kenetet, osszevissza kezelget, pedig rovidebb a mehnyakam, es ezert is kell jobban vigyazni magunkra. Szoval meguntam...
Most vagyok 23 hetes, de 25 leszek mire kaptam idopontot az uj dokimhoz. Remelem meg neki sem keso, es atvesz szivesen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!