35. hétben vagyok. Sűrűen vannak jósló fájásaim.
Lehet, hogy korábban jön a baba?
Figyelt kérdés
Hétfőn voltam ultrahangon.Akkor voltam 34hét 3napos. 2800gramm volt a becsült súly. És elég sok volt a magzatvíz még. Ami a doki szerint nem probléma. Viszont nem először kellett ma gyorsan ,lefeküdnöm, mert olyan erővel tolta magát kifelé a kisasszony. Lehet, hogy nem tudom bent tartani még a 36.hét végéig se?
2013. júl. 11. 13:02
1/7 anonim válasza:
Simán végigviszed.
Pihenj, amennyi jól esik.
2013. júl. 11. 13:27
2/7 anonim válasza:
35+5 vagyok, ugyanez van nálunk is. Nekem a szél indítja ezt be, már kitapasztaltam. Inkább itthon vagyunk ma, mert állandóan pisilnem kell, érzem ahogy a kis fejével nyomja magát, és elég kellemetlen. Szerintem teljesen kiszámíthatatlan, az elsővel nyitva voltam, mégis indítottak végül, a másodikkal teljesen zárva voltam, aznap vizsgált doki, mégis elfolyt a víz idő előtt(34+5), mert bejött egy nagyon erős hidegfront. Én is számolom, hogy még 9 nap, ússzuk meg a macerát a koraszülés miatt. Pihenj ha csak teheted, és még szedd a magnéziumot 1 hétig, utána meg már üsse kő, jöhetnek ezek a babák! Könnyű szülést kívánok!
2013. júl. 11. 14:53
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtatok! Valóban a szél az oka. Két hete vasárnap pont ilyen gondjaim voltak és azóta csak még nagyobb a baba. . Szóval gondolom mind nagyobb erővel tudja tolni magát. Persze ettől még nagyon kellemetlen és azért még ijesztő is, hogy ilyen korán ezt csinálja, de remélem a szél elvonul és egyben maradunk még.
második baba nekem, de az elsőnél ilyen gondok nem voltak.
Minden jót neked is kedves második válaszoló, remélem könnyű szülés lesz és jöhet a babázás :)
2013. júl. 11. 16:29
4/7 anonim válasza:
Nekem is a másodikkal volt ez.
35-ön azt mondta a dokim, hogy nyitva is vagyok már, bármikor beindulhat szerinte.
38/39-en született a baba és sajnos az utolsó 3 hétben már csak totyogtam mint egy pingvin, az iszonyatos nyomástól (több víz is volt).
2013. júl. 11. 16:56
5/7 A kérdező kommentje:
Most,hogy csillapodott a szél,sokkal jobb már. Kellemes ez a hűvös is, főleg hogy kompressziós harisnyát kell hordanom a lábam miatt. Remélem még azért pár hétig bent marad a baba, mert lelkileg még nem vagyok felkészülve a szülésre. Az első élménye miatt kicsit félek.
2013. júl. 11. 23:55
6/7 anonim válasza:
Második vagyok, nekem is sokkal jobb ma már, ez a szél teljesen megbolondítja őket. Még éjjel is úgy nyomta magát, hogy álmomban is azt éreztem, úristen, mindjárt megreped a burok, de szerencsére nem. Egyébként a középsőnél nekem is sok volt a magzatvíz, most átlagos, szerintem az is hat egy kicsit, még jobban feszít talán. Szorítok neked, hogy még kitartsunk pár napot, nekem még 8 kell :)
2013. júl. 12. 08:42
7/7 A kérdező kommentje:
Iszonyú súlya van a pocakomnak amúgy. Gondolom a sok magzatvíz és a növekvő baba súlya miatt. De ez tényleg olyan fura, mert az elsővel nem volt ilyen érzésem.
Én szombaton leszek 36hetes. De még azután minimum 2hetet ki szeretnék egyben bírni....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!