Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismama ruha olcsóbban?

Kismama ruha olcsóbban?

Figyelt kérdés
Nagyon drágának találom a kismama ruhákat, nadrágokat, felsőket. Tudtok Budapesten olyan helyet, vagy ami még kényelmesebb az interneten, ahol olcsóbban is be lehet szerezni őket? Nemigen szeretnék kiadni 5-7 ezer forintot egy nadrágra, de kezdenek kényelmetlenek lenni a ruháim, és nagyon meleg is van, gyakrabban cserélném őket,mint most. 22 hetes vagyok.

2013. júl. 10. 11:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia! 5-7ezer ft? Nekem az egész kismama ruhatáram nem volt ennyi! Főleg Pesten.... írd be a google-be, hogy kismamaruha turkáló. Érdemes végignézni. Én 6db nadrágot vettem 2ezer ft-ért, és gyönyörű szépek! A felső nem kell feltétlen, hogy kismama felső legyen. Keress olyat a méretedben, ami hosszított fazonú, minimum a csípőd alá érjen. Turiban ezeket is megkapod 3-400ft-ért.

Plusz a kínai áruházakban vannak olyan nadrágok, amiket addig nyújtasz, ameddig akarsz. Én vettem még tavasszal, most vagyok 30hetes, és még kényelmesek. Ha gondolod, ezekből is lehet egy számmal nagyobbat venni. És vannak felsők is, amik használhatók kismama felsőnek!

De pl a teszveszen, vaterán is vannak.

2013. júl. 10. 13:49
 12/16 anonim ***** válasza:
én a vaterán is vettem kismama rucikat. terhesség előtt S-s rucikat hordtam, most vettem L-es lenge toppokat, polokat amik nagyon kényelmesek és olcsók voltak. pl. C&A, H&M
2013. júl. 10. 14:20
 13/16 anonim ***** válasza:

én se költöttem túl sokat kismamaruhákra, sőt a legtöbb ruhám sima női felső/ruha/top, csak nagyobb méretben.

kb 20 hetes koromig a sima farmerjaimat hordtam, teljesen jók voltak rám, mivel csípő fazonúak, így tudtam őket hordani. utána átváltottam leggingsekre (szerencsém volt, mert az időjárás kedvezett ennek a váltásnak), így most hosszú és 3/4-es leggingseket hordok, van vegyesen kismamás meg sima is, mindkettő kényelmes.

felsőket szintén kb 20 hetes koromig a régieket hordtam, utána pedig beruháztam pár tunikára, basic szabású top-ra, hosszított felsőre a ruhaboltok sima női osztályairól (h&m, takko, c&a stb) , ezek 1-2 ezer ft-os tételek voltak, és szerintem majd később is fogok tudni hordani őket, csak egészen máshogy fognak állni:)

egyébként még turikban és kínai boltokban is körülnéztem, ezeken a helyeken is sikerült belebotlanom pár praktikus dologba (pl. mell alatt húzott, lefelé bővülő felsők, ingek)

szerintem sem érdemes vagyonokat költeni kismamaruhákra, én örülök, hogy nem tettem, de mint írtam, nekem kedvezett az is, hogy pont nyárra, a lengébb ruhák szezonjára lettem nagy pocakos.

37 hkm

2013. júl. 10. 14:52
 14/16 anonim ***** válasza:
Szia,második babámat várom,és szerencsétlenül de elsővel pont nem nyáron voltam nagy pocis+nem is volt nagy pocim,most 24 hetes vagyok,elsővel ekkora 30. hét fölött voltam.Így beruháztam kínaiban egy hosszú farmerre,és kettő halászra,amiknek alját fel lehet tűrni.És használtan vettem 2 elegáns nacit.Aztán vettem egy kismama hosszú leggingset,ill. 5 db buggyos nacit utóbbiakat Auchanba.Pont úgy volt,hogy kellett tavaszi és nyári cucc mert nagyon korán nagy lett a pocim.És még ősszel tavaszikat felvehetem újra mert október végére várom a babát.Nagyon izzadok és gyakran megyünk naggyal homokozni,így kell a váltás.Felsőkből sok felsőm viszont amúgy is tunika volt,azok jók rám,néhányat turiztam csak.Szóval én inkább nadrágokat vettem.De mivel tervezünk harmadikat is,jók lesznek,elrakom őket,bő nyári gatyákat meg fogom tudni hordani nem terhesen is.
2013. júl. 10. 15:34
 15/16 anonim ***** válasza:
14-es vagyok,Tescoban vettem felsőket...
2013. júl. 10. 15:35
 16/16 anonim ***** válasza:
Én is kínaiban és turiban vettem cuccokat magamnak. Én pl nem kifejezetten kismama nadrágot vettem,hanem ilyen gumis derekú farikat amit amúgy más is vesz magának mert ez most valamiféle divat vagy mi. És ez tökéletesen nyúlik majd annyit ami elég lesz a pocakomnak. :)Turikban pl Háda annyiféle felső van hogy csak na. Most hétvégén pl 50%-os akció lesz a Lurdyban lévőben. Megéri bemenni majd :)
2013. júl. 11. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!