Kismama ruha olcsóbban?
Szia! 5-7ezer ft? Nekem az egész kismama ruhatáram nem volt ennyi! Főleg Pesten.... írd be a google-be, hogy kismamaruha turkáló. Érdemes végignézni. Én 6db nadrágot vettem 2ezer ft-ért, és gyönyörű szépek! A felső nem kell feltétlen, hogy kismama felső legyen. Keress olyat a méretedben, ami hosszított fazonú, minimum a csípőd alá érjen. Turiban ezeket is megkapod 3-400ft-ért.
Plusz a kínai áruházakban vannak olyan nadrágok, amiket addig nyújtasz, ameddig akarsz. Én vettem még tavasszal, most vagyok 30hetes, és még kényelmesek. Ha gondolod, ezekből is lehet egy számmal nagyobbat venni. És vannak felsők is, amik használhatók kismama felsőnek!
De pl a teszveszen, vaterán is vannak.
én se költöttem túl sokat kismamaruhákra, sőt a legtöbb ruhám sima női felső/ruha/top, csak nagyobb méretben.
kb 20 hetes koromig a sima farmerjaimat hordtam, teljesen jók voltak rám, mivel csípő fazonúak, így tudtam őket hordani. utána átváltottam leggingsekre (szerencsém volt, mert az időjárás kedvezett ennek a váltásnak), így most hosszú és 3/4-es leggingseket hordok, van vegyesen kismamás meg sima is, mindkettő kényelmes.
felsőket szintén kb 20 hetes koromig a régieket hordtam, utána pedig beruháztam pár tunikára, basic szabású top-ra, hosszított felsőre a ruhaboltok sima női osztályairól (h&m, takko, c&a stb) , ezek 1-2 ezer ft-os tételek voltak, és szerintem majd később is fogok tudni hordani őket, csak egészen máshogy fognak állni:)
egyébként még turikban és kínai boltokban is körülnéztem, ezeken a helyeken is sikerült belebotlanom pár praktikus dologba (pl. mell alatt húzott, lefelé bővülő felsők, ingek)
szerintem sem érdemes vagyonokat költeni kismamaruhákra, én örülök, hogy nem tettem, de mint írtam, nekem kedvezett az is, hogy pont nyárra, a lengébb ruhák szezonjára lettem nagy pocakos.
37 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!