Kismama ruha olcsóbban?
5-7 ezer forint sok??A rendes nadrágjaimat is 10 ezerért vettem.A kismama nacit és ruhát is 10-15 ezer körül.
Az 5-7 ezer egyáltalán nem sok.Olcsóbban biztos nem találsz.
Esetleg csak valami turkálóban.
Én is a kínaiban vettem hosszú és rövidnadrágot is, a kettő együtt nem volt 5000.
Ja, és én imádok turkálni járni, tegnap 5-6 felsőért fizettem 2000 Ft-ot, amik közül 2 címkés, tiszta új darab.
Vagy azt lehet még, hogy ha van olyan nacid amit nem sajnálsz szétvágni (vagy tudsz venni olcsón), akkor veszel még rugalmas anyagot, és a pocakhoz betoldatod. Szuperkényelmes! :)
varrónőnél 3800-ért vettem nacit, 4500-ért rövidnacit Brendonban, 1900-ért meg az Auchanban leggingset (ilyen hárem gatya féle, szóval bő, nem tapadós), ami még mindig jó rám, pedig jó nagy a pocim!
amúgy a legjobb befektetéseim 2500 forintos H&M rucik voltak, nekem tényleg nagy a hasam, de ezek is jók még. fel tudom a naci fölé is venni őket, és akkor nem ér össze a két combom.
Hali,
én Ausztriában élek és itt a H&M-ben vannak mindig akciós kismama cuccok, én nadrágokat vettem 3000ft-ért darabját.. nem tudom hogy otthon vannak -e ilyen akciók ott, de egy próbát megér ott körülnézni..
Elenor kismamaruha....keress rá a neten--)
DE kinaiban 2500 egy kismamafarmer felsők kb 1000 ))
Azért nem mindegy..)
Hádában is ki lehet fogni nagyon jokat nagyon olcson!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!