Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismama ruha olcsóbban?

Kismama ruha olcsóbban?

Figyelt kérdés
Nagyon drágának találom a kismama ruhákat, nadrágokat, felsőket. Tudtok Budapesten olyan helyet, vagy ami még kényelmesebb az interneten, ahol olcsóbban is be lehet szerezni őket? Nemigen szeretnék kiadni 5-7 ezer forintot egy nadrágra, de kezdenek kényelmetlenek lenni a ruháim, és nagyon meleg is van, gyakrabban cserélném őket,mint most. 22 hetes vagyok.

2013. júl. 10. 11:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
25%

5-7 ezer forint sok??A rendes nadrágjaimat is 10 ezerért vettem.A kismama nacit és ruhát is 10-15 ezer körül.

Az 5-7 ezer egyáltalán nem sok.Olcsóbban biztos nem találsz.

Esetleg csak valami turkálóban.

2013. júl. 10. 11:31
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
ázsia centerben körülnézhetsz, én vettem ott még anno kismama farmert olyan 3 ezer körül.
2013. júl. 10. 11:33
 3/16 A kérdező kommentje:
Nem azért, mert nem engedhetném meg magamnak, de azért egy rövidnadrágért, vékony anyaggal, nyáron nem adok 5-7 ezer forintot. Nekem sok. Nem értékelem sokra a ruhákat, korábban sem tettem. Soha életemben nem vettem 10 ezerért nadrágot, és nem is most fogom elkezdeni, de remélem, nem én vagyok ebben az egyetlen. A kínai szint nekem megfelel.
2013. júl. 10. 11:35
 4/16 anonim ***** válasza:

Én is a kínaiban vettem hosszú és rövidnadrágot is, a kettő együtt nem volt 5000.

Ja, és én imádok turkálni járni, tegnap 5-6 felsőért fizettem 2000 Ft-ot, amik közül 2 címkés, tiszta új darab.

Vagy azt lehet még, hogy ha van olyan nacid amit nem sajnálsz szétvágni (vagy tudsz venni olcsón), akkor veszel még rugalmas anyagot, és a pocakhoz betoldatod. Szuperkényelmes! :)

2013. júl. 10. 11:45
 5/16 anonim ***** válasza:

varrónőnél 3800-ért vettem nacit, 4500-ért rövidnacit Brendonban, 1900-ért meg az Auchanban leggingset (ilyen hárem gatya féle, szóval bő, nem tapadós), ami még mindig jó rám, pedig jó nagy a pocim!

amúgy a legjobb befektetéseim 2500 forintos H&M rucik voltak, nekem tényleg nagy a hasam, de ezek is jók még. fel tudom a naci fölé is venni őket, és akkor nem ér össze a két combom.

2013. júl. 10. 11:46
 6/16 A kérdező kommentje:
Köszi a sok tippet! :) Remek ötletek! :)
2013. júl. 10. 11:47
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Hali,

én Ausztriában élek és itt a H&M-ben vannak mindig akciós kismama cuccok, én nadrágokat vettem 3000ft-ért darabját.. nem tudom hogy otthon vannak -e ilyen akciók ott, de egy próbát megér ott körülnézni..

2013. júl. 10. 11:55
 8/16 anonim ***** válasza:
sajnos nálunk nincs is kismama cucc a H&M-ben, talán egy-két helyen :(
2013. júl. 10. 11:57
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Elenor kismamaruha....keress rá a neten--)

DE kinaiban 2500 egy kismamafarmer felsők kb 1000 ))

Azért nem mindegy..)

Hádában is ki lehet fogni nagyon jokat nagyon olcson!

2013. júl. 10. 12:05
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Ázsia centerben, kínaiban nagyon jó nadrágokat tök olcsón vettem. Felsőkből egy sem volt kifejezett kismama, turiban összeállítottam egy pakkot. Biztos nem költenék sok tízezret olyan cuccokra, amiket csak néhány hónapig tudok hordani.
2013. júl. 10. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!