Nem akarok 50 ezerért mennyaszonyi ruhát bérelni. Olcsóbban nem tudok kijönni a ruha szempontjából az esküvőmre?
50ezerért bérelni? Miből van az? Aranyból?
Ismerősöm 25ezerből varratott egyet, amilyet ő maga tervezett meg. Legjobb barátnőm meg ebayről rendelte, az 30ezer körül volt. Az is gyönyörű.
50-ből szinte ingyen van bérelni.
amúgy a tesz-veszen, vaterán ennél olcsóbban is lehet szépeket venni. vagy romániában.
ha szépet akarsz, ennél sokkal olcsóbban nem fogod megúszni.
50ezerért még olcsó is...itt Dunaújvárosban a legolcsóbb semmilyen ruha 75ezer...egy másik szalonban meg 100ezernél kezdődnek a ruhák...sztem 50ezerből már csodaszépet lehet varratni...ebayen meg a csodaszép ruhák 30-35 ezrek....azt meg max varronó rád igazitja....én is vagy ebayről veszem meg a ruhám, vagy csak egy szoknyarészt varratok és veszek hozzá egy szép füzőt ebayről:D...
24L
És ha esetleg nem bérled, hanem megveszed és utána eladod, még az ára is vissza jön. Én így csináltam. Megtaláltam álmaim habos fűzős ruháját neten, és megvettem 30-ért nyaklánccal kesztyűvel abronccsal együtt. És most árulom.
Szerintem ez jobban megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!