29hkm vagyok 24 h korom ota szenvedek a jarassal mozgassal, nehez megfogalmazni, de mintha izomlazam lenne az argyekomban es combtoben, valaki hasonlot?
Jóformán ugyanez a sztorim...Reggel még minden szép és jó, aztán egyre nyomibbá válok. Ha dolgozom vagy mászkálósabb napot tartok, akkor estére már nyögve, nyöszörögve bírok felállni, és onnan még másodpercekig csak tojógalambként topogok egy helyben a fájdalomtól :) Vidááám :)
A combtövemnél, szeméremcsontnál mindig feszül, de a nap végére bekapcsolódik a derekam is.
Nem vagy egyedül! Ez tuti :) Szerintem elmúlik, ha megszűnik ez a súlytöbblet, amit a baba + cuccai tesznek ki. A legjobb, hogy szerintem maga a súly növekedés is nehezíti a helyezetet, én meg úgy érzem, hogy mostantól napi fél kilót tuti hízok :) Egyszerűen mindig többet mutat a mérleg, mint előző napokban. 62-ről kezdtem, de ma pl már majdnem 70-et mutatott az a szemét. :) Már csak 2-3 hónap :D
29hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!