Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29hkm vagyok 24 h korom ota...

29hkm vagyok 24 h korom ota szenvedek a jarassal mozgassal, nehez megfogalmazni, de mintha izomlazam lenne az argyekomban es combtoben, valaki hasonlot?

Figyelt kérdés
ugy mozgok mint egy 80 eves, minden lepes faj,mint mikor a legnagyobb izomlazam volt es minden mp ben erzem borzaszto, jelenleg elkepzelni nem tudom hogy ha kinnt lesz a baba, ez elmulik...hihetetlen lenne! Valaki irjon kerem aki hasonloan volt
2013. júl. 8. 20:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A vajúdás "picit" tovább tartott. :)
2013. júl. 8. 21:21
 12/13 petera6 ***** válasza:

Jóformán ugyanez a sztorim...Reggel még minden szép és jó, aztán egyre nyomibbá válok. Ha dolgozom vagy mászkálósabb napot tartok, akkor estére már nyögve, nyöszörögve bírok felállni, és onnan még másodpercekig csak tojógalambként topogok egy helyben a fájdalomtól :) Vidááám :)

A combtövemnél, szeméremcsontnál mindig feszül, de a nap végére bekapcsolódik a derekam is.

Nem vagy egyedül! Ez tuti :) Szerintem elmúlik, ha megszűnik ez a súlytöbblet, amit a baba + cuccai tesznek ki. A legjobb, hogy szerintem maga a súly növekedés is nehezíti a helyezetet, én meg úgy érzem, hogy mostantól napi fél kilót tuti hízok :) Egyszerűen mindig többet mutat a mérleg, mint előző napokban. 62-ről kezdtem, de ma pl már majdnem 70-et mutatott az a szemét. :) Már csak 2-3 hónap :D

29hkm

2013. júl. 9. 06:46
 13/13 A kérdező kommentje:
Na hat nem gondoltam h ezt a kint ennyien erzitek...elso terhessegemnel 27 kg ot hiztam,meg csak hasonlot sem ereztem, most 3 kg nal jarok, de mintha 30 lenne....hihetetlen, ahogy nezem nagyjabol egy idosek vagyunk....szules utan varok vissza mindenkit h elmult e....nekem hihetetlen h ez el fog,ettol parazok! Viszlat kesobb csajok! Konnyu gyors szulest mindenkinek,egeszseges babakkal puszi
2013. júl. 9. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!