29hkm vagyok 24 h korom ota szenvedek a jarassal mozgassal, nehez megfogalmazni, de mintha izomlazam lenne az argyekomban es combtoben, valaki hasonlot?
Nyugodj meg, minden el fog múlni, amint megszületik a kisbabád!!! :) Tudom, most még hihetetlennek és távolinak tűnik, de tényleg így lesz. Az utolsó hetekben én is alig tudtam járni, gerincferdülésem van és szerintem a baba valami idegre ráfeküdhetett, alig bírtam felállni, közlekedni, nagyon féltem, hogy úgy maradok.
Próbálj sokat pihenni, kitartás!!!
Nekem is kb 22 hetesen kezdődött ahogy megnőtt a pocim tart mai napig!
Nekem fenék-szeméremdomb fájdalom van! :(
39 hetes
4-es vagyok.
Az igaz, hogy a szervezet felkészül a szülésre, hormonhatás miatt lazábbak a szalagok, ez teszi majd lehetővé, hogy táguljon a medence, és részben ez okozza a fentebb leírt fájdalmakat. A pocak miatt megváltozik a test statikája, másképp oszlik el a terhelés, és ez fájdalmakat tud okozni, pláne ha valami "nem áll jól". Nekem terhesség előtt is fájt a keresztcsontom, de a terhesség ezt hatványozta.:( Mégis jobb lett mire már igazán nagy lett a pocakom. Mondjuk nekem helyre is rakták a medencémet.:)
Azt viszont nem gondolom, hogy ez garantálja, hogy valaki hamar fog szülni.:/
Végülis maga a szülés része már gyorsan ment nekem is.:)
4-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!