Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhesség befolyásolhatja a...

A terhesség befolyásolhatja a szexuális vágyat?

Figyelt kérdés
pl kevésbé kívánja a nő, vagy pedig nem tud elélvezni?

2013. júl. 8. 18:17
 1/8 anonim ***** válasza:
bizony ám... nagyon befolyásolhatja ,az nem i s kifejezés , én nem kívántam egyáltalán a 23 hétig kb egyáltalán, mostmár azért néha néha van szex havi egyszer.... de nem olyan mint előtte 30hkm
2013. júl. 8. 18:21
 2/8 anonim ***** válasza:

Én pont az ellenkezője. Éjjel-nappal CSAK AZT csinálnám. :D

38+6hkm

2013. júl. 8. 18:23
 3/8 anonim ***** válasza:
nagyon - minden kedv elszáll. Sajnos a fog.gátló is csökkenti.
2013. júl. 8. 18:25
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát persze,csak gondolj bele hogy egy terhes nő milyen adag hormon hatása alatt áll!!! :)

Én pl az elején hol kívántam-hol nem,aztán a 22.héttől el is lettünk tőle tiltva és onnantól nem is kívántam..sajnos ez azóta is így van,nem érdekel a szex,pedig már megszültem. :(

9 hetes fiú anyukája

2013. júl. 8. 18:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Én az elején szinte egyáltalán nem kivántam. Majd visszatértem a normál kerékvágásba. Az utóbbi időben pedig napi 2x 3x is csinálnám. De már nem megy mert túl nagy a pocakom. (meg a párom egésznap melózik szal idő sincs rá :S ) :D
2013. júl. 8. 18:26
 6/8 anonim ***** válasza:
5ös vagyok lemaradt hogy 26hkm :)
2013. júl. 8. 18:27
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem egészen tartozik ehhez a témához de mit gondoltok lehet koraszülés abból ha gyakran érzem azt hogy amikor felállok a székről lezuttyan a hasam és borzasztóan feszít, gyakran nyilal a hasamalja? És a doktornő megvizsgált pár napja és azt mondta hogy már fejjel lefelé van fordúlva de ne ilyedjek meg mert ő még tud benn forgolódni.

27 hetes kismama vagyok. Néha érzek olyan érzést a hasamalján mintha havi fájás lenne csak enyhe alig érezhető.

2013. júl. 8. 18:48
 8/8 anonim ***** válasza:
én 6 hetes vagyok,de egy porcikám sem kívánja:/ másképpen segítek a férjemen,de nekem nem hiányzik:/
2013. júl. 11. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!