Szerintetek 38 hetesen ajánlott e temetésre menni ( közeli hozzátartozó)?
Múlthónapban halt meg szeretett nagyim, most pedig nem tudom hogy elmenjek e a temetésre vagy ne!?
Az első görcsös sírás után nem tudom, hogy mennyire lenne jó a babónak meg nekem hogy kimenjek a temetésre!
Ne értsetek félre életem értelme volt a nagyim ( a második anyukám), de pont emiatt félek kimenni, hogy a hiányával inkább akkor szembesülök és nem leszek képes kontrollálni, viszont az leendő első gyermekemnek meg szeretném adni a legjobbat( itt a lelki nyugalmamat értem), és a lehetőséget hogy ő döntsön mikor akar kibújni.
Szerintetek ez hülyeség?
A család megérti hogy kételyeim vannak és nem haragszanak!38 hkm
Szerintem nincs ilyen, hogy "ajánlott".
Először is sajnálom nagyon!
Azt gondolom, hogy azt tedd, amire vágysz ebben a helyzetben.
Szerintem a babád állapotát nem befolyásolja, hiszen ha otthon szomorkodsz, az ugyanolyan, mint ha a temetésen teszed ugyanezt.
Ha úgy érzed, jobban el tudsz búcsúzni, ha elmész, akkor menj.
És persze ha vagy annyira jó fizikai állapotban, és van, aki segít/támogat magán a szertartáson.
Lehet hogy hülyén hangzik, de ha éppen beindulna a szülés, akkor sincs semmi baj, a babád már egészséges és erős a kinti élethez.
Valaki elmegy, valaki születik. Ez az élet rendje.
Szerencsés vagy, hogy a kicsid pótolja az űrt, amit a nagyid hagy!
Legjobbakat Nektek, akárhogy is döntesz, itt nem lehet "rosszul dönteni"!
részvétem
mennék mert mint írták csak egyszer van temetése és bizony én életem végig bánnám ha nem mennék el rá
összepakolnám a cuccomat hátha előbb jön a gyerek :-)
am a gyereknek semmi baja nem lesz mert temetésen vagy
lelki nyugalomra majd a szülés után kell ügyelned :-)
köszönöm a válaszokat! mèg van egy kevès időm a temetèsig is ès a szülèsig is. De a döntèst nem tudtam meghozni mèg. Ha az apukàm temetèsère gondolok, akkor tudom hogy nem kellene kimennem. Azt is tudom hogy első dèdunokakènt, mindenki megèrtő lenne velem. Igaz hogy a csalàd a legfontosabb, de akkor vègül is az is problèma hogy örülök a kicsinek miközben a nagyi meghalt?! ez az ami igazàn összezavar. Úgy boldognak lenni hogy közben ő màr nem ismerheti meg!!
bocsi ez most kijœtt belőlem!! a vàlaszokat köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!