Kismamák, ti mennyit híztatok terhesség alatt?
Én még nagyon az elején vagyok (6 hét) éppen ezért nem is értem miért híztam már 3 kilót.
se kívános nem vagyok, többet sem eszem mint eddig.
reggelire müzli vagy tojás, ebéd csirke, rizs, saláta vagy épp párolt zöldségek és sok gyümölcs.
nem értem az egészet..
lehet hogy valamelyik vitamin okozza?
Elevit, magne b6 extra, c vitamin, folsav, e vitamin, es egy b vitamin komplex amiben többfajta b vitamin van, főleg b1 és b2, az orvosom azt mondta csökkenti a vetélés esélyét.
szerintetek mi lehet a baj?
Nem azzal van bajom hogy hìzni fogok a terhesség alatt, tudom hogy plusz kilókkal jár, de már most az elején?
Többen írták hogy az elevit hìzlal, és miután áttértek gravidára vagy femibionra megoldódott.
szerintetek??
Minden amit eszek az update kaja, a muzli is, 1-es kodu csokkentett szenhidrat. Nem a kajaval van a baj mert amikor elkezdem ezt az eletmodot, lement 17 kilo es 58 kg lettem, sikerult is tartanom a 169 centimhez.
Most valami tortenik es meg mindig nem tudom hogy mitol van.
az e vitamin szednem kell mert segit a beagyazodasban es abban is h ne lokodjon ki az embrio a korai szakaszban,persze a genetikai problemakon ez sem tud segiteni.
aZ elevit es a magne b6 ugye adott, a folsav kell a baba miatt a 12. Hetig, a b vitamin pedig szinten a veteles elkeruleseben jatszik szerepet.
a c vitamin pedig fontos az uj szovetek kialakulasaban es a baba fejlodeseben, ezeket nem en talaltam ki,az orvos mondta es a neten is ezt irjak. En nem talalom soknak ezeket a vitaminokat, nekem 3 honapja volt egy vetelesem ezert szedem a b es e vitaminokat, egyebkent nem szednem.
nem tudom hogy ki mennyire van otthon a temaban de az update ugyanugy engedi a gyumolcsoket es aki azt mondja hogy naponta egy narancs, 2 marek malna, es egy alma hizlal, az nem ert a dolgokhoz. A valaszolonak uzennem hogy lehet hogy van benne szenhidrat de napi 150 gramm az engedelyezett, amitol meg boven fogysz.
ezzel szemben nekem a 100 sem volt meg egy nap.
Hallottal mar arrol a mondasrol hogy: a kenyer es a zabpehely is szenhidrat, csak nem mindegy hogy milyen?
Visszaterve remelem hogy nem leszek Z aki felmegy 80 kgra 58rol. Foleg igy nem hogy minden ugy csinalok mint eddig.
Koszonom a valaszokat mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!