Ma kezdtem a 22. hetet. Pár napja nagyon kis álomszuszék a babám és a szívhangját is nagyon "eldugja", nem mozog annyira. Nyugtassatok meg, ez csak a hideg miatt van, ugye?
ebben a korban még elég rapszódikusan érezzük őket, van amikor nagyon aktívak és erősek a mozdulataik, máskor meg alig venni észre, ez normális. később a 30. héz után már illik gyakrabban érezni őket.
figyeled a szívhangját otthon? én is kaptam ilyen készüléket, de direkt nem használom, mert ha egyszer nem hallanám, vagy nem azonnal frászt kapnék, amúgy meg nem is szeretik a babák. igazából megelőzni semmit nem lehet vele, csak jól felidegesíti magát az ember, ha nem találja azonnal...nem vagyok nagy híve, épp elég az uh. és ha a védőnő hallgatózik.
Ha téged megnyugtat, akkor használd nyugodtan a szívhang hallgatót. A 22. héten már nincs olyan, hogy nem találod meg a szívhangját. ahhoz nagyon bénának kell lenni, csak használj hozzá vizet, vagy olajat, mert akkor sokkal erősebb. Mi a mai napig használjuk, kb 2 hetente, mert engem megnyugtat. ez sokkal fontosabb, mint az, hogy egy 10 másodpercre zavarod a babát. (Ha megvan a szívhang, ne hallgasd sokáig. Más készülék is zavarja( tv, mobil,mobilcsörgés, mikró stb) mégsem költözünk kis a sivatagba vagy erdőbe.
A 22. héten nekem is nagyon változatos hangulatban volt, sőt a frontokat, borús időt még most, a 27. héten is rosszul reagálja le. Tegnap volt olyan, hogy egy órán át pörgött, be is görcsölt tőle a hasam, utána meg órákig ne is jelentkezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!