A terhesség tényleg csodálatos?
Gondolom, egyéni a dolog. Nekem problémamentes a terhességem, nincs komplikáció, minden vizsgálat jó eredményt hoz. Ami a tüneteket illeti, egyáltalán nem voltak olyanok, amik miatt igazán szenvedtem volna. Ezen kívül amik később jöttek, az is a teljesen vállalható, nem zavaró kategóriát képviselték. Talán engem riogattak nagyon, hogy jajj, majd ez meg az milyen rossz lesz, de én egyelőre semmi ilyet nem tapasztalok. Én csodálatosnak érzem, de nyilván mindenki másképp éli meg, és aki súlyosan veszélyeztetett, nem éppen a felhőtlen oldalát tapasztalja meg a terhességnek. Én örülök, hogy minden rendben, nem aggodalmaskodom, igyekszem kiegyensúlyozottan élni és kiélvezni a 2in1 állapotot. :)
De nem hiszem, hogy azért, mert valaki nehezebben viseli a terhességét, azért rossz anya lenne. Nyilván más a tűrésküszöbe és más problémák gyötrik.
Magyar mentalitas: "alszent vagy ha valaminek csak a jo oldalat latod" Ugyan miert??? Az en velemenyem a borzaszto elso elmenyem ellenere is hogy velem/bennem csoda tortent még a baba elveszitesenek pillanataban is, amikor zokogtam osszekucorodva az ágyon. Es azota is mindennel jobban akarok ujra szedulni es hanyni reggelente baba miatt!
Az eli meg csodakent, akinek van ideje? Ilyet sem hallottam meg. En is dolgozo no vagyok, gyakran egy dolgozik ketto helyett a munkahelyemen, megis volt idom magunkra a munkam elvegzese mellett.
Pontosan azert tudtam feldolgozni ilyen jol a baba elvesziteset, mert tudtam nem a rosszat latni. Ugyanezt "varom el" magamtol az anyasag idejen is: el kellene tudni fogadni, hogy a gyerek egyeni felelossegvallalas es nem azon sirni, hogy milyen rossz nekem, hanem igenis kielvezni minden pillanatat, kulonben csak egy megkesetedett gorcs leszek 10-20 ev mulva.
Mindez nem neked szolt kedves Kerdezo! Sot, jo olvasni, mennyire elvezed pl. a baba mozgasat. A nehezsegeken probalj tullendulni es minden energiadat a " csoda megelesere" forditani :-)
Boldog babavarast!
Az első terhességemmel nem volt semmi probléma, nem fájt sehol, hányinger is csak a 4 dik hónapig kísért el.
Élveztem, büszke voltam rá hogy kismama voltam.
A második gyermekemet várom és most egészen más érzés, tudom mire számítjak, nem olyan érdekes érzés, és sokkal több a panaszom is.
Minden terhesség más, most sokkal nehezebb viselni a terhességet.
27 hetes terhes vagyok és alig tudok hajólni, lihegek kis táv után, szúr mindenhól, érzékeny,mintha az első terhességgel már kinyúlt volna mindenem és lazább de fájdalmassabbak még a kis rúgások is.
És sokkal nagyobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!