Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg olyan csodálatos egy...

Tényleg olyan csodálatos egy terhesség? Mesélnétek Nekem?

Figyelt kérdés

Ez a hónap nem jött össze, sajnos, pedig én már annyira várom, hogy gondolkodhassak, hogy a kisszobából hogyan lesz gyermekszoba. Hogy tervezhessek -a már pocakomban lévő- gyermekemnek, hogy nézegethessem a babakocsikat, hogy baba börzékre járhassunk a Férjemmel, hogy kis pelenkákat vehessek, hogy a boltokban már megnézhessem a kis ruhákat és vegyek is néhányat...

Ezt tényleg annyira csodálatos átélni, amikor már a pocakodban van a Kicsike?

Annyira várom már. Mesélnétek élményeket?

Egy reménykedő kismama

2012. nov. 25. 12:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Inkább azt mondanám vannak csodálatos részei.Az első terhességem egy álom volt az állandó álmosságot leszámítva.:) A másodiknál sok "problémám" volt,15.hányás,émelygés,mindjárt elájulok érzés,vizeletcsepegés,aranyér.De ezeket leszámítva tényleg jó volt,imádtam ahogy mocorgott,bár amikor a végén már a buksijával piszkálta a méhszájam az nem volt annyira kellemes.De a szülés is csodálatos élmény volt! :)
2012. nov. 25. 12:58
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem sokkal csodálatosabb átélni, amikor először hallod meg az UH-n a szívhangját, először érzed mozogni a, de még nem is tudod igazán, hogy valóban ő az vagy sem. Amikor a pocakodon látod kitüremkedni valamelyik testrészét, de nem tudod melyiket :-)

Amiket leírtál, azok inkább csak a szükséges dolgok. Nem mondom, hogy nem lehet élvezni egy bevásárlást, de közel sem akkora élmény, mint a babád maga.

2012. nov. 25. 13:00
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Mennyi idős most a Picurka? Soráka jött?
2012. nov. 25. 13:01
 4/7 anonim ***** válasza:
A lányom 4,5 éves ő 3 hónap alatt jött össze,a pici 5 hónapos egyetlen védekezésnélküli alkalommal.
2012. nov. 25. 13:05
 5/7 anonim ***** válasza:
most olvastam vissza,szóval a 15. hétig voltam rosszul.
2012. nov. 25. 13:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen olyan csodálatos!

Én az 5.babámmal vagyok álapotos(38+4),de mikor vettem az első dolgot,legyen az sapi,cumi,legutóbb a babakocsit vettem elsőnek,a szívem majd kiugrott az izgatottságtól,nagyon jól érzés, amit előttem lévők soraiban olvasol,mikor megmozdul,jelzi neked *pöcöget*mikor a bugyi gumija zavarja...:) igen igen vannak ilyen élmények...

Megy a drukk!

2012. nov. 25. 13:39
 7/7 tkata81 ***** válasza:

Szia!

Nekünk nagyon nehezen jött a baba, végül mesterségesen, a 4. inszemináción sikerült.

Maga a tudat, hogy ott van bent, amikor uh-on látod, amikor érzed, rúg az nagyon jó érzés.

de én nem mondhatom, hogy maga a terhesség annyira csodálatos...az enyém elég nehéz, az elejétől görcsölök, egy hónapot feküdtem a14. hétig, aztán vissza mehettem dolgozni, de 2 hónap múlva kórházba kerültem ismételt görcsöléssel, feszüléssel. mióta kiengedtek itthon vagyok, a nap 90%ban fekszem, vannak napok, amikor annyira feszül a méhszáj, hogy nem bírok szinte mozogni. szerencsére a baba nagyon jól van, sokat mozog, elég nagy baba is a korához képest :)

igazából az orvosom azt mondta, hogy azon drukkolunk, hogy a 34. hétig bent maradjon a kisfiam, mert onnan már nem lehet gond.

emellett refluxom van már évek óta, amire terhesség alatt nem lehet gyógyszert szedni, ezért sokszor savat hányok, szenvedek.

szóval ilyen téren nem csodálatos, de még így is azt érzem megéri a szenvedéseket és azok a pillanatok, amikor éppen jól vagyok, meg érzem a Picurt, elfeledtetik a rosszat :)

Remélem hamarosan megtapasztalod te is, mármint a dolog jó részét :) drukkolok neked!

28hkm

2012. dec. 6. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!