Használtok/használtatok az autóban övterelőt? Bevált?
Figyelt kérdés
2009. okt. 17. 16:21
21/24 anonim válasza:
Szerintem mindenképp érdemes használni, mivel (ahogy olvastam) egy hirtelen rántás akár a méhlepényt is leszakíthatja. Viszont az övterelő a biztonsági övet a szeméremcsonthoz húzza, és ott nem áll fenn ez a veszély.
Nem csak venni lehet, hanem bérelni is, havi 1000-1500 Ft-ért láttam még nyár elején. Én amúgy a mai napig gyakran vezetek és használom is.
38 hetes kismama
22/24 anonim válasza:
Én is vettem anno, de nem használtam, mert idegesített, nekem nem volt kényelmes. Kocsival jártam dolgozni a 35.hétig, de utána is vezettem naponta. Engem nem zavart a sima biztonsági öv. Szerintem ez az övterelő egy kismama lehúzás, de mindegy, ha valaki megteheti és kényelmes neki, akkor használja :)
23/24 anonim válasza:
én se használom pedig van. Most kezdett el igazán nőni a hasam (37hetes vagyok), és most hogy már téli kabát szezon van, nem zavar a vezetésben.
24/24 anonim válasza:
Az, hogy bevált e, csak akkor tudnád meg, ha hirtelen kellene fékezned neked, vagy annak aki vezet. Én nem mernék anélkül autóba ülni. Kedves "egyik" válaszoló: Kismamák lehúzása?? 1800 ft volt. Ennél sokkal nagyobb baromságra is elköltik a kismamák a pénzt. IGEN nagyon hasznos, sőt én kötelezővé tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!