Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megnéznétek? Fog még erősödni?

Megnéznétek? Fog még erősödni?

Figyelt kérdés

[link]

az alsó volt a legelső félutáni pisiből rá 2 órára a középső és 2 napja délutániból a felső.Igen halványkák:/ nem lesz ebből gondom?Mit tanácsolnátok?Hogyan óvjam minél jobban magam,hogy a pici szépen erősödjön meg?

2013. júl. 7. 09:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Először is gratulálok!:)

Másodszorra pedig a halvány teszt nem azért halvány, mert bármi gond is lenne, hanem mert még valószínűleg a terhesség nagyon korai szakaszában vagy és még nem termelt annyi HCG-t a szervezted, hogy erősebb legyen a teszt.

De a halvány pozitív és pozitív!:)

És később az erősödni fog.

De azt már nem kell megcsinálni vagy megvárni. Kérj majd időpontot dokihoz.:)

2013. júl. 7. 09:30
 2/11 A kérdező kommentje:
ma vagyok 5 hetes,melyik nap menjek,hogy már a terhességet biztosra mondhassa?
2013. júl. 7. 09:32
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem egészen tudtam követni, hogy milyen időköz telt el a középső és a felső között, mindenesetre 2 óránként mérni szerintem nem érdemes, az sok mindent nem mutat, inkább csak azt, hogy mennyit ittál előtte, ettől lehet halványabb. Az x-epil eleve nagyon halvány, úgy látom a felső kettő az. Nekem két nap elteltével is ugyanolyan halvány volt az x-epil, mint amikor először teszteltem. Szerintem tesztel Te is 2-3 nap múlva, addig is pihenj, ne emelj, ne idegeskedj, más egyebet szerintem nem tudsz tenni. Minden jót!
2013. júl. 7. 09:33
 4/11 A kérdező kommentje:
igen a felső 2 x-epil,az alsó teszt volt a legelső és a középsőt azért csináltam utána mert azt hittem,hogy rossza teszt:) nem hittem el:) de akkor már nem tesztelek többet:)nektek is fájdogált a terhesség elején a hasatok?
2013. júl. 7. 09:34
 5/11 anonim ***** válasza:

Első vagyok, a 6.-7. héten érdemes elmenni orvoshoz, mert akkor már van szívhang.

A hasfájás pedig lehet akár velejárója is, nem feltétlenül jelent gondot, viszont ha görcsölgetsz és netán barna folyás, vérzés lesz, akkor pedig azonnal ügyelet, orvos és kell mondani, hogy pozitív tesztjeid vannak.

2013. júl. 7. 09:37
 6/11 A kérdező kommentje:
hál istennek csak ez a tipikus mindjárt megjön érzésem van,se barnázás semmi,szerencsémre:) de akkor ez biztosan normális nálam is,sokaknál olvastam:)
2013. júl. 7. 09:45
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem is mondanam halvanynak egyiket sem foleg delutani vizeletbol. Ez harom csadaszep pozitiv teszt. Gratulalok :-)
2013. júl. 7. 09:53
 8/11 A kérdező kommentje:
jujjjj nagyon szépen köszönöm:):) azt hittem olyan erősnek kell lennie mint a controll vonalnak:)
2013. júl. 7. 09:55
 9/11 anonim ***** válasza:
Csak ovunal kell olyan erosnek lennie at tesztcsiknak, mint a kontrollnak. Terhessegi tesztnel a nagyon halvany pozitiv is pozitiv. Ezek a tesztek eleg egyertelmuek :-) Hanyadik napon vagy a nem vart menstruacio kimaradasa ota?
2013. júl. 7. 10:30
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha pár nap múlva tesztelt valószínűleg már olyan erős lesz a control csík mint a teszt csík! Nekem 9hétig görcsölgetett a hasam,de nem volt semmi gond.
2013. júl. 7. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!