15 hetesek leszünk holnap,2 napja voltam UH-n, egyes értékek nekem furcsák, megnéznétek?
Az uhs orvos is azt mondta, hogy milyen kis súlyos baba. 14. Hét 4 napján 95g volt a pici!
A masik ami aggaszt, tudom Hogy akkor még nem töltöttem be a 15. Hetet, de ez az érték aggaszt!
FL/BPD 47% (GA:OOR)
Azt írják, hogy a 15-16. Héten71%nál nem lehet kisebb!!!!
Ugye nem kell aggódnom?????
Nem vagyok szakértő a témában.,..
A doki nem mondott semmi rosszat, csak hogy milyen bagy baba!!
CRL:8cm
Teljes 12-13cm
Előre is köszönöm a válaszokat
Ja!!! Meg még ami idegesít, hogy voltam kombinált teszten, és mondták, hogy 2 hét az eredmény... E-ailben küldik....már 4 napja késnek.....
FL: 1,39
BPD:2.96
Köszönöm!
teljesen rendben van a babád. :)
első válaszoló
Nekem első baba! Nagyon szerettem volna, , és hamar össze is jött! Első hónapban, amikor figyeltem a pe.t:-)
Gratulálok a gyerkőcökhöz, mennyi idòsek??:)
Ohh... Még azt el is felejtettem írni, hogy a méhfal meg van vastagodva...erről semmit sem találok...
Rejtély....
Cisztám is volt/van...találtak valami izomcsomót... Hihetetlen.
Lehet nekem is ezt kéne tennem.. Inkább a babára koncentrálni, mint a méretekre. Na mindegy, megnyugszom. Mindenki egészséges, akkor biztos Ő is!
Gratulálok a babádhoz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!