Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15 hetesek leszünk holnap,2...

15 hetesek leszünk holnap,2 napja voltam UH-n, egyes értékek nekem furcsák, megnéznétek?

Figyelt kérdés

Az uhs orvos is azt mondta, hogy milyen kis súlyos baba. 14. Hét 4 napján 95g volt a pici!

A masik ami aggaszt, tudom Hogy akkor még nem töltöttem be a 15. Hetet, de ez az érték aggaszt!

FL/BPD 47% (GA:OOR)

Azt írják, hogy a 15-16. Héten71%nál nem lehet kisebb!!!!

Ugye nem kell aggódnom?????

Nem vagyok szakértő a témában.,..

A doki nem mondott semmi rosszat, csak hogy milyen bagy baba!!

CRL:8cm

Teljes 12-13cm

Előre is köszönöm a válaszokat

Ja!!! Meg még ami idegesít, hogy voltam kombinált teszten, és mondták, hogy 2 hét az eredmény... E-ailben küldik....már 4 napja késnek.....

2013. ápr. 4. 12:01
 1/9 anonim ***** válasza:
FL,BPD hány mm?
2013. ápr. 4. 12:10
 2/9 A kérdező kommentje:

FL: 1,39

BPD:2.96

Köszönöm!

2013. ápr. 4. 12:12
 3/9 anonim ***** válasza:

teljesen rendben van a babád. :)

első válaszoló

2013. ápr. 4. 12:16
 4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm...:) annyit aggódok, hogy csak na... Csak lenne már a kezemben!:) főleg, hogy meg nobdták, hogy kislány:)!! Persze a kisfiúnak is ugyanennyire örülnék! Csak egészséges legyen...semmi más nem érdekel! Még egyszer köszönöm!!
2013. ápr. 4. 12:21
 5/9 anonim ***** válasza:
nagyon szivesen.Én a másodiknál többet paráztam mint az elsőnél.Nyugi minden rendben lesz,ha már érzed mozogni sokkal nyugodtabb leszel.Bár néha engem "megtréfáltak" amikor lusta napjuk volt.
2013. ápr. 4. 12:24
 6/9 A kérdező kommentje:

Nekem első baba! Nagyon szerettem volna, , és hamar össze is jött! Első hónapban, amikor figyeltem a pe.t:-)

Gratulálok a gyerkőcökhöz, mennyi idòsek??:)

Ohh... Még azt el is felejtettem írni, hogy a méhfal meg van vastagodva...erről semmit sem találok...

Rejtély....

Cisztám is volt/van...találtak valami izomcsomót... Hihetetlen.

2013. ápr. 4. 12:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Nyugi, mindenféléket mérnek ám össze-vissza, nekem sem stimmeltek soha az értékek. Első babámmal én is mindig az FL-t nézegettem hogy milyen kicsi de nem lett semmi baja. Most megint terhes vagyok a 16. héten 60 mm BPD-t mért a hülye doki aztán amikor mondtam nézze meg mégegyszer mert biztosan nincs ekkora feje akkor mondta, hogy ja csak 37 mm...no comment. Aztán meg a 60 mm-t beírta a CRL-hez a hülyéje pedig a 16. héten már kb dupla ilyen hosszúak. Én már meg sem nézem ezeket az adatokat.
2013. ápr. 4. 12:27
 8/9 A kérdező kommentje:

Lehet nekem is ezt kéne tennem.. Inkább a babára koncentrálni, mint a méretekre. Na mindegy, megnyugszom. Mindenki egészséges, akkor biztos Ő is!

Gratulálok a babádhoz!!

2013. ápr. 4. 12:34
 9/9 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 4. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!