Timike91 kérdése:
4 napja enyhe barnas rozsaszines folyasom van. Eszre vettem h csak akkor van ha jarkalok vagy valamit csinalok, amikor fekszem semmi tiszta vagyok, amin elkezdek jarkalni mar van. Mitol van ez?
Figyelt kérdés
7 hkm...koszonom!2013. júl. 6. 20:17
11/21 anonim válasza:
Sajnálom, de azért még mindig bíztatnálak egy picit. Én a 8. héten véreztem - ugyan nem darabosan - de nagyon. A kórházban nem láttak semmit, aztán magándokinál egy jó széles leválást. Végül megmaradt a baba, bár én is leginkább fejcsóválást láttam a kórházban, amikor az esélyekről kérdeztünk. Remélem Nálatok is ez lesz!
12/21 A kérdező kommentje:
Haz a parommal mi lennenk a legboldogabbak a vilagon. Barcsak ugy lenne. Meg mindig varom a veredmenyt
2013. júl. 7. 09:00
13/21 A kérdező kommentje:
Kiderult h 4mm csak a petezsak nem is latni joforman semmit. De legalabb annyival megnyugtatott h ha 2 hettel kesobb tortent a fogangatas akkor minden rendben van. Verzesre kapok valami camibipn injekciot a tobbi majd a verbol kiderul h nol e a hcg ertek vagy nem
2013. júl. 7. 09:42
14/21 anonim válasza:
Szia!
Mi újság veled? Véreredmény?
15/21 A kérdező kommentje:
Alittolag alacsony a hcg. De h nincs mihez hasonlitsak ugyh nem tudom mi lesz holnap.hala istennek a verzes joval kevesebb eppen h csak van. Lehet h holnap komolyabban megvizsgalnak
2013. júl. 7. 21:06
16/21 anonim válasza:
remélem minden rendbe lesz kitartás!
17/21 A kérdező kommentje:
A pici nem fejlodik. Csokken a hcg a verben. Holnap veszik ki
2013. júl. 8. 12:15
18/21 anonim válasza:
Sajnálom!
Szomorú és fájó, de gondolj arra, hogy a természet bölcs, okosan működik. Jobb most, amikor csak a petezsák van, mintha egy nagyobb baba menne el.
Hamarosan újra terhes lehetsz és gyönyörű kisbabád lesz! Kitartás!
19/21 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, és Veletek érzek. Bízom benne, hogy legközelebb sikerül!
20/21 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen. Mar tul vagyok rajta. Probalok pozitivan hozzaalni a dolgokhoz. Egy kicsit pihentetjuk most a dolgokat maj par honap mulva ujra probalkozunk. Koszonom a valaszokat es h kicsit valaki figyelt ram is
2013. júl. 9. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!