Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Enyhe rózsaszínes folyás...

Enyhe rózsaszínes folyás komoly bajt jelezhet?

Figyelt kérdés

5 hetes vagyok.Voltam már dokinál kedden.És ma reggel is,mivel észrevettem a betéten ezt a rózsaszínes valamit.Nem volt görcs,csak néha szúrkál.A doki megnézett uh-on,azt mondta ne nyugtalankodjak,ilyen előfordulhat.De azért hétfőn szeretne újra látni.

Nagyon meg voltam ijedve.

2009. febr. 6. 16:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia,

Valóban ne idegeskedj, mert azzal TÉNYLEG ártasz, pláne most.

Vannak aki "menstruálnak" terhesen, tehát lehet te is ilyen nő vagy, de az is lehet, egy apróka hajszálerecske pattant meg a méhszájnál, kb mintha erősebben éles körömmel ujjaztak volna meg, olyan bibi vérzett... (bocsi a hülye példáért)

Ha esetleg erősödne, piros! vér jönne belőled, nagyon, alig bírsz felállni, annyira görcsölsz, addig semmi baj!!!

Ne ess kétségbe, csak nyugodtan... Semmi baj nem lesz:)

Pihenj sokat.

Szurkolok, Gratulálok a picihez

2009. febr. 6. 16:16
 2/11 A kérdező kommentje:
Szia!Köszönöm szépen a gyors választ!Szerencsére reggel óta nem vettem észre ilyesmit,és pihenek is sokat.Bízom benne,hogy nem lesz semmi baj.A doki is valami hajszálerekről meg vörösvértestecskékről beszélt,ő is azt mondta,amíg nem vér addig nyugi.
2009. febr. 6. 16:30
 3/11 anonim ***** válasza:
A dokim azt mondta,a rózsaszínezés is pici vérzésre utal,ami mire kiér,annyira hígul,hogy rózsaszínes lesz.Ha nem a méhedből jön,akkor semmi gond,de azért pihenj sokat a hétvégén és meglátod,nem lesz semmi baj!Nekem pár nap rózsaszínezés után volt egy pici vérzés mert egy kicsit levált a petezsák,de sokat pihentem és azóta 29 hetesek vagyunk.Minden jót nektek!
2009. febr. 6. 16:39
 4/11 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm.Megfogadom a tanácsot,pihenek sokat.:-)
2009. febr. 6. 16:49
 5/11 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem a nemvárt után egy héttel volt barnás folyásom kicsi mennyiségben. Bepánikoltam és elmentem uh-ra, ahol láttak egy 4 mm-es petezsákot (5+1 nap). A magándokimhoz most mentem (5+3 nap) és a biztonság kedvéért csináltak még egy uh-t, és a kis petezsákom kétszer nagyobb lett! Vérzés nincs mellette, de nekem írt fel Duphastont. Esetleg ha megint folytatódna, keresd fel újra és kérdezz rá.
2009. febr. 6. 18:53
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a tanácsot!Most este is volt egy kevés,remélem nem lesz több és sötét.Tényleg csak olyan halvány,keveredve a fehér testápolószerűvel.(bocsi,hogy így részletezem)

Meg szúrkál a bal petefészkem,az is normális szt mondta a doki.

2009. febr. 6. 20:19
 7/11 A kérdező kommentje:

nekem kedden volt 31mm a petezsákom,ma meg a doki nagy izgalmába elfelejtette lemérni.:-)))

Azt mondta hétfőn nem felejti el.:-)

2009. febr. 6. 20:21
 8/11 anonim ***** válasza:

Szia, mi ujság veled?

Esetleg, ha olvasod, hogy voltál még akkor?

Ugye megszületett a kisbabád szépen?

Én most vagyok úgy mint te akkor...

2010. febr. 14. 14:08
 9/11 A kérdező kommentje:

Szia!

A pihenés megtette a hatását!:) Csak 1 hétig volt ilyen problémám, de az is valószínű, hogy azért mert kicsit fel voltam fázva. Táppénzre eljöttem a munkámból kifolyólag. Utána végig szuper volt a babavárás. Soha egy rosszullétem nem volt, mindent meg bírtam enni, 10kg-ot híztam ( majdnem mind a hasamra ment). Október 3-án két nap túlhordás után megszületett a kisfiam, Roland 3650grammal és 55cm-rel.

Pihenj sokat és hallgass a nőgyógyászra, majd később a védőnőre. Ők nagyon jó tanácsokkal látnak majd el.

Majd írj te is a fejleményekről! Drukkolok, hogy rendben legyen minden. :)

2010. febr. 14. 19:56
 10/11 anonim ***** válasza:

Nagyon örülök, hogy válaszoltál és hogy főleg ilyen csodás dolgot írtál!!!

Nagyon gratulálok a gyermekedhez!!!

Én is voltam orvosnál ma, kaptam utrogestan. Ma még dolgozom kicsit (irodában) de holnaptól otthon maradok és szigorúan feküdni fogok!!!

Remélem én is, hogy a kezdeti nehézségek után egy csodálatos várandós korszak jön,melyre már oly sok éve készülök!!!

:)

2010. febr. 15. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!