Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megtartanátok a babát, ha...

Megtartanátok a babát, ha kiderülne, hogy feljődési rendellenessége van?

Figyelt kérdés
Konkrétan az a törpenövés.
2013. júl. 6. 15:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%
Itt most komolyan azok lettek lepontozva, akik nem vetetnék el a gyereküket???
2013. júl. 6. 21:48
 12/16 anonim ***** válasza:
26%
Melyik fajtajarol beszelunk? Mert a hipofizer( vagy pituiter) törpesegnel, ahol tulajdonkeppen csak arrol van szo, hogy nem termel megfelelo novekedesi hormont a hipotalamus, egy teljesen egeszseges emberrol beszelunk, aki kicsi marad. Szerintem ebben az esetben elvetetni egy gyermeket, foben jaro bun(bar amugy is abortusz ellenesnek mondom magam-de szerencsere nem hozta ugy a sors eddig, hogy ilyen dontest kelljen hoznom). Az mas helyzet, ha agyi karosodas miatt kovetkezik be a torpeseg... ekkor nem tudom mit tennek...kedves kerdezo, nalad mi a helyzet?
2013. júl. 6. 21:58
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem achondroplasiáról beszél a kérdező.
2013. júl. 6. 22:01
 14/16 anonim ***** válasza:
18%

hmm... az intelligencia ott normal, viszont testi elvaltozasokkal jar, nagyobb fej, rovidebb vegkarok,lapitott orrnyereg, rendezetlen fogsor. Teljes eletet elhetnek, bar magassagukon csak ortopediai mutettel lehet javitani(nem hormon adagolasaval). A terhesseget gondozo orvostol kell megkerdezni, milyen merteku a deformitas, illetve miolyen sulyos egyeb problemakhoz vezethet. Egyebirant elettel osszeegyeztetheto elvaltozas, az en gyermekem, ugyanugy szeretnem, ezert nem vetetnem el...de mint irtaam nem voltam ilyen helyzetben sosem szerencsere...12-es voltam, ha jol emlekszem..

22 hkm, 2 eves leanyka anyucija

2013. júl. 6. 22:09
 15/16 anonim ***** válasza:
26%
Igen, ebben az esetben egyértelműen megtartanám a babát.
2013. júl. 6. 23:07
 16/16 anonim ***** válasza:
Attól mert törpe növésű még élhet teljes életet. Joga van hozzá. Nem a méreted dönti el milyen ember leszel hanem az ami a szívedben van. Igen megtartanám.
2013. júl. 7. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!