Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye nem kell félnem? Mindenki...

Ugye nem kell félnem? Mindenki azt mondja, hogy pici a hasam.

Figyelt kérdés
23 hetes vagyok, normál súlyú, viszonylag magas (174 cm), első baba. Mindenki azt mondja, hogy nincs nagy pocim a terhességi korhoz képest. Ugye csak jól elbújik bennem a babóca? :)
2013. júl. 5. 16:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de nem értem a kérdésed.

Te jól érzed magad a bőrödben? A szülészed- védőnőd szekál a haskörfogatod miatt?!

Mondhatnám, hogy linkelj képet és én is linkelek neked, de szerintem sírvafakadnál (nem rosszindulatból írom), hogy nekem x hetesen mekkora hasam volt.

Rám mindenki azt mondta, hogy min. 3-4 gyereket hordok a szívem alatt. Közben született egy 52 centis, 3050 g-os tök átalgos és egészséges kislányom 2 éve.

Inkább agyalj valami olyan témán, ami még esetleg komolyabb is a terhességgel kapcsolatban.

2013. júl. 5. 16:24
 2/11 anonim ***** válasza:
Szia! Ezen ne aggódj, nekem a 21. héten megkérdezték, hogy tényleg kismama vagyok, mert nem látszott a pocakom az uh-n. Csak szerencsés vagy, és valószínűleg a picid is jól elbújt.
2013. júl. 5. 16:33
 3/11 anonim ***** válasza:
Magas vagy, jobban el tud bújni. Legalábbis nekem ezzel magyarázták. 23.héten úgy néztem ki, mint aki jóllakott.
2013. júl. 5. 16:36
 4/11 anonim ***** válasza:
Teljesen egyéni, kinek-mekkora lesz :) Nekem meg nagynak mondják. A babám egészésges, és a tiéd is az, biztosan! :) Csak máshogy reagálunk rá. A has mérete csak extrém esetekben fontos, nagyon széles skálán eltérő lehet :) Ne aggódj! :) nincs mitől félned!
2013. júl. 5. 16:42
 5/11 anonim ***** válasza:
Hatrah hajlo a mehed? Abban allitolag jobban "elveszik" a baba, vagyis nem csinal olyan hatalmas pocit. Linkelj kepet! Kivancsi vagyok :-) Ja, es ezen semmikepp se aggodj!
2013. júl. 5. 16:49
 6/11 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok olyan kis darab elős lányommal 170/80 al kezdtem a tehességem ugyan csak 9 kiló jött fel, de amikor mentem szülni megkérdezték hogy mit szeretnék...
2013. júl. 5. 17:26
 7/11 anonim ***** válasza:
Ne aggódj. Rám 32 hetesen azt hitték csak fel vagyok puffadva. 38 hétre egészséges babám született 3640 grammal:-)
2013. júl. 5. 18:19
 8/11 anonim ***** válasza:

Szia:)

A hátrahajló méhnek sok köze nincs a poc mérethez:-)

Ezt onnan tudom, hogy nekem is az volt! 12. Héttől a párom és én, egy pici kis púpot láttunk tudtok, hogy Ő az! 17 heten vették észre a többiek is!

Byugi, fog látszódni:-) a baba egészséges, ez a lényeg!

28hkm

2013. júl. 5. 18:21
 9/11 anonim ***** válasza:
Én 26 hetes vagyok, de reggelente olyan kicsi a hasam, hogy simán letagadhatnám még feszes felsőben is. Estére azért mindig megnő valamelyest :-) Én csak 165 cm vagyok. Eddig még csak 2 kg-ot híztam, most vagyok 55 kg, úgyhogy sorstársak vagyunk. Pedig 3. baba lesz, ráadásul kisfiú, aki uh szerint teljesen méretben van, ja és a magzatvizem is átlagosnál kissé több. Jó tudni, hogy mások is vannak hasonló helyzetben :-)
2013. júl. 5. 20:04
 10/11 anonim ***** válasza:
nekem 20 hetesen nem volt hasam,szülés előtt 3 héttel azt hitték,olyan 4-5 hónapos terhes vagyok.
2013. júl. 6. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!