Volt valakinek hasonló panasza? Nagyon aggódok már!
Pár órája a méhemnél bele bele nyilallgat. Nem folyamatosan, de elég gyakran. Vettem be nospát egyet meg most egy magnéziumot. Nem az a nagy fájdalom, bár volt az elején élesebb szúrás is. Nem nevezném görcsnek. Fogalmam nincs mi ez. Felhívtam a dokit, azt mondta a görcs az, ami okoz problémát, de nem hiszem, hogy az lenne, de kezdek abban is elbizonytalanodni. Ha nem múlik el bemegyek az ügyeletre.
Volt valakinek hasonló panasza? Mi volt?
Még nagyon az elején járunk 16. hét, és már van rossz tapasztalatom, így nagyon aggódom!
Köszönöm a válaszokat előre is!
Köszönöm a válaszokat!
Már sokkal jobban vagyok, most már csak nagyon ritkán nyilall és nem is annyira erősen.
A nospat nem a doki mondta, de mondtam neki, hogy egyet bevettem. Igen 20. héttől nem annyira javasolják, de ha egyszer egyszer nagyon kell akkor nem árt, használ. Ha folyamatosan szedik azzal van baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!