Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Túl ehettem magam? Volt...

Túl ehettem magam? Volt valakinek hasonló élménye?

Figyelt kérdés
Ma reggelinél kicsit többet ettem a kelleténél, éreztem már jól laktam, de azt a keveset ami a tányéromon volt, azt mondom még meg tudom enni. Ekkor még nem éreztem semmi problémát, csak akkor mikor ráittam egy liter vizet megállás nélkül! Akkor hirtelen úgy éreztem büfiznem kell, erre kijött az egész reggelim sugárba! Nem volt színe, szaga, csak a víz meg a reggeli! 27 hkm.

2013. jún. 20. 11:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Valószínű, a plusz egy liter víz nyomhatta ki.
2013. jún. 20. 11:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Ilyen nekem is volt. Nyugi semmi gond.
2013. jún. 20. 11:59
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem is volt ilyen az első babánál, a 2.-nál még nem de az nem jelent semmit :) Kellemetlen, de semmi bajotok nem lesz. Max éhes leszel újra :D
2013. jún. 20. 13:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem még egy karaj kenyér után is volt így. Ráittam egy pohár vizet és minden vissza jott. Hétfon is megittam fél liter alma levet és ettem egy péksutit, ami azonnal vissza is jott, pedig már 22 hetes vagyok.
2013. jún. 20. 13:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem a dokim kihangsúlyozta, hogy egyszerre csak keveset egyet, és sokszor egyek keveset, mert ilyenkor a gyomor sokkal kevesebbet tud befogadni, mint normál állapotban, hiszen a gyomor feljebb csúszik a tüdő felé, a gyomorszáj is kinyílhat, így gyakori a hányás, öklendezés, émelygés a 3. trimeszterben is. Szóval ha marad a tányérodon, de már nem annyira kell, akkor inkább hagyd ott. :)
2013. jún. 21. 06:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!