Első baba, és nagyon aggódom?
Figyelt kérdés
vasárnap leszek 5 hetes ahogyan számoltam,de napok óta fájdogál a hasam,van,hogy picit erősebben,de van,hogy csak minimálisan,van,hogy megállok és oda teszem a kezem mert annyira bele nyilall.Meddig normális ez a hasfájás?Dokihoz jövő héten megyek csak,hogy betöltsem az 5 hetet,még ez is korai,de nagyon félek,idegesít ez a hasfájás:/ vérezni egy cseppet sem véreztem hál istennek,cicim nehezebb,érzékeny,hányinger az egésznapos szinte!Nem szeretnénk elveszíteni,kérlek nyugtassatok meg valahogyan.
egyébként 3 tesztem is pozitív lett,de nem olyan erős a 2.csík mint a controll,picivel halványabb.
2013. júl. 5. 11:24
11/15 A kérdező kommentje:
teljes mértékben megnyugtattatok:) a keresztfiamtól elhoztam egy picike zokni,hogy a kis zoknika lesz a szerencsehozóm:) megpróbálom bevonzani a kislányt XDXD a családban csak fiú van,jó lenne végre egy kislány is:) most hatalmas boldogság lett úrrá rajtam:) nagyon szépen köszönöm:)
2013. júl. 5. 13:02
12/15 anonim válasza:
Nekem még a 17. héten is voltak kisebb görcsök.:) Boldog babavárást és jó egészséget nektek!
13/15 anonim válasza:
Még annyit, hogy a 6 héten, főleg az elején ne várj túl sokat, általában még nincs szívhang, de a terhességet már lehet látni uh-n.
14/15 anonim válasza:
Nekem a 6. héten már volt szívhang is és mindent lehetett látni, amit kellett.
15/15 A kérdező kommentje:
ha kibírom akkor jövőhéten sem megyek a nődokihoz,majd csak ha betöltöm a 6.hetet:) de ilyenkor lassan megy az idő:/ egyébként írnátok nekem tanácsokat,mit csináljak,hogy megmaradjon a baba és egészséges legyen,illetve mit ne csináljak?
2013. júl. 5. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!