Első baba, és nagyon aggódom?
vasárnap leszek 5 hetes ahogyan számoltam,de napok óta fájdogál a hasam,van,hogy picit erősebben,de van,hogy csak minimálisan,van,hogy megállok és oda teszem a kezem mert annyira bele nyilall.Meddig normális ez a hasfájás?Dokihoz jövő héten megyek csak,hogy betöltsem az 5 hetet,még ez is korai,de nagyon félek,idegesít ez a hasfájás:/ vérezni egy cseppet sem véreztem hál istennek,cicim nehezebb,érzékeny,hányinger az egésznapos szinte!Nem szeretnénk elveszíteni,kérlek nyugtassatok meg valahogyan.
egyébként 3 tesztem is pozitív lett,de nem olyan erős a 2.csík mint a controll,picivel halványabb.
Ezek normál kora terhességi tünetek.
Amúgy ha erős a rosszullét, az mindig jót jelent a baba szempontjából.
(Persze ha elmúlik a rosszullét, akkor sem kell aggódni!)
Boldog babavárást!
Nyugodj meg minden a legnagyobb rendben van...ez teljesen normàlis ilyenkor. Nekem is igy volt. Még lehet egy ideig fogsz ilyet erezni..késöbb meg jönnek a méhszalag nyulasai az se lesz vmi kellemes.Amig semmi vérzêst nem tapasztalsz biztosan minden rendben van a babàddal!!! Probàlj relaxàlni es nem a legrosszabra gondolni!!
Nagyon boldog babavàrást neked!!!És tényleg nyugi!!!:-)))
Nekem erre MagneB6-ot javasolt 3x1-et a doki. Igy 2x1-et szedek plusz este egy gravidát. És lekopogom semmi bajom nincsen és a babó is fejlődik ügyesen.
10 hkm
Ez teljesen rendben van.
Orvoshoz akkor kell sürgősen menni, ha erős görcseid vannak (összegörnyedve vagy és mozdulni sem tudsz a fájdalomtól huzamosan), vagy ha vérzés lép fel, illetve ha tartósan 38 fok feletti csillapíthatatlan lázad lenne.
Hogy mitől marad vagy nem marad meg egy terhesség, az nagyon változó, azt mondják, ilyen korai stádiumban ha elmegy, akkor nem volt egészséges, annak mindig oka van.
DE!
Szerintem ilyen fórumokon, és egyébként is sokkal többet beszélnek a problémákról, mert ugye akkor van miről, arról meg nem esik szó, hogy mennyire sok problémamentes terhesség és szülés van.
A természet tudja a dolgát, alapvetően jól szoktak menni a dolgok, ebben kell bízni, és előre nézni.
Sok "furcsa érzettel" fogsz találkozni egész várandósság során, de ne az legyen az első gondolatod, ha valami újat tapasztalsz, hogy "biztos baj van", mert általában nincs (leszámítva a fent leírt három esetet), csak egyszerűen a szervezetünk reagál arra, hogy valaki van odabent.
Nyugi nő a méhed azért szúrkál a pocid ezt érezni fogod még pár hétig, ahogy elöttem is írták csak akkor van gond ha vérzésel is jár.
31+5 hkm :) és 6 éves kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!