Nem rég voltam 4D-n és lassabban vert a baba szíve mint amilyen a megszokott. Probléma lehet? A dokihoz másfél hét múlva megyek. Aggódom :- ( 26 hkm
Figyelt kérdés
2012. nov. 16. 14:49
1/6 anonim válasza:
Mennyire vert lassabban?A szonográfus biztos mondta volna ha baj van.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem sokkal de nekem egyből feltűnt. Nem mondta hogy baj, azt mondta ha mocorogna akkor gyorsabban verne. Majdnem aludt a pici sőt, el is aludt egyszer.. De amikor mocorgott akkor nem hallgattuk. De akkor is aggódom :( Volt már másnak is ilyen? Tényleg csak az alvás miatt vert lassabban?
2012. nov. 16. 14:59
3/6 anonim válasza:
Ahogy nő, egyre lassabban ver a pici szívük:) Nem kell aggódnod, én most voltam 15 hetesen, és 150-et vert.
4/6 A kérdező kommentje:
Már mindegy a kérdés, 7-ig rendel a dokim ma inkább nézetek vele egy szívhangot. Úgy legalább megnyugszom ha nincs baj.
2012. nov. 16. 16:28
5/6 anonim válasza:
Majd írd meg mi volt, remélem nincs gond.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem volt semmi gond szerencsére, mondta az orvos, hogy néha változik. De nagyon kiabált, hogy miért nem mentem hamarabb mert az baj is lehet. De tényleg ebben igaza van, már tegnap kellett volna mennem. A szonográfust is lehordta, mert mondania kellett volna, hogy menjek dokihoz.
2012. nov. 16. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!