Miért csuklik ennyit a baba?
Figyelt kérdés
34+1-en járok, és egyre többet csuklik a babám!Persze a csuklás okát tudom, de nem kóros az , h ma már vagy harmadjára csinálja, és még csak délelőtt van? Min. 2x minden nap csuklik, kezdek aggódni!2013. júl. 5. 10:30
1/8 anonim válasza:
Nem tudom, de minket jobban zavar, mint őket. Kidlányom tök nyugodtan aludt csuklás alatt is.:D Levegőt nyel, vagy nem tudom. De nem kóros dolog.
2/8 anonim válasza:
Ha tudod a csuklás okát, akkor gondolhatod, hogy nem kóros, hiszen már nagyon készül a kinti életre és gyakorolja a légzőmozgást, ez óhatatlanul csuklással végződik, mert leszippantja a magzatvizet. Nekem is napi többször csuklott, ez teljesen természetes, ne aggódj!
3/8 anonim válasza:
Kedves első,hogyan tudna már a baba a méhben levegőt nyelni??Hiszen ott nincs levegő,mivel vízben van,a levegőt a köldökzsinóron keresztül kapja!!A második válaszoló nagyon jól leírta,hogy magzatvizet szippant a tüdejébe,ahogy gyakorolja a légzőmozgásokat.
Az én babám is naponta többször csuklott és kb 10-20 percekig tartott.Teljesen egészségesen született :) Úgyhogy nyugi,nincs semmi baja a babádnak,csak már nagyon gyakorol a kinti életre :)
Könnyű szülést neked és boldog babavárást még erre a pár hétre :)
9 hetes kisfiú anyukája
4/8 anonim válasza:
Első vagyok, én az anyaméhen kívüli csuklásra gondoltam, valagy átsiklottam az első fél mondaton, bocsánat. Nálunk első bent sokat csuklott, és kint is. Nem offolni akarok, de egyébként ez nem fórum, hanem kérdezz felelek. Én a kérdezőnek feleltem... Egyébként az anyaméhben az a jó ha csuklik, magzatvízet nyel, és gyakorol a kinti légzésre. Kellemes babavárást!
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindenkinek!
2013. júl. 5. 11:44
6/8 anonim válasza:
Én felnőttként is mindig rengeteget csuklottam, férjem mindig azzal cukkolt, hogy gyerek vagyok mert azok szoktak csuklani. Mióta várandós vagyok, talán egyszer ha csuklottam, azt is csak rövid ideig azonban a kislányom bepótol mindent. :) Főleg így a vége felé, 39 hetesek vagyunk.
7/8 A kérdező kommentje:
Ezek szerint, minél előrehaladottabb a terhesség, annál többször csuklanak? Mert valahogy én is ezt tapasztalom!:):):)
2013. júl. 5. 12:58
8/8 anonim válasza:
Valószínűleg igen,mert én is ugyan ezt tapasztaltam.
Nekem a végén már volt olyan is,hogy pont az NST-n csuklott,és igen csak mozgatta a pocakomon az érzékelő fejeket :D
Az anyuka voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!