Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azt lehet hallani ha csuklik...

Azt lehet hallani ha csuklik a baba?

Figyelt kérdés

Ma reggel félálomban voltam, nem akaródzott kikelni az ágyból igy tovább szunditottam és arra lettem figyelmes mintha csuklás hallanék. De körülöttem senki nem volt.

Olyan volt mint amikor bedugjátok a fületeket és halljátok ahogy "zúgna" a belső szerveitek,ahogy működnek. Na én igy hallottam egy nagyon gyenge csuklást. Lehet, hogy hülyeség, de nem hiszem,hogy álmodtam.

2013. máj. 19. 17:19
 1/4 anonim ***** válasza:
81%
A csuklás közben létrejött hangot a levegő okozza, ahogy megrezegteti a hangszálakat. A magzat tüdejében nincs levegő, csak víz. Nem azt hallottad.
2013. máj. 19. 17:30
 2/4 anonim ***** válasza:

hallani nem lehet,csak érezni mégpedig ütemes rángást azon a ponton ahol csuklik.

és nem fejben csuklik a baba hanem a mellkasban :)

2013. máj. 19. 18:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Hallani nem lehet. :)
2013. máj. 19. 18:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Ugye ezt csak poénból kérdezted??
2013. máj. 20. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!