NST-n ugye akkor is nyomni kell a gombot, ha csuklik a baba?
Ma voltam életem első NST vizsgálatán,és a kezembe adták a gombot,és mondták,hogy ha megmozdul,akkor nyomjam meg.Hát nekem mozgott,mert pont elkezdett csuklani..kb 10 percig tartott az egész vizsgálat,de azt végig csuklotta na meg persze mozgott is rendesen.
Meg lenne még egy kérdésem:a gép mért méhösszehúzódásokat is,de csak a 40-es számig lengett ki a görbe..tényleg 100-nál vannak az igazi fájások?Remélem tudjátok miről beszélek?!Ha nem,akkor felteszem a képet az NST eredményéről,hogy tudjátok miről van szó.
35 hkm
Nekem azt mondta NST-n a csajszi, hogy csuklásnál nem kell nyomni.
A másik kérdésedre pedig nem tudok válaszolni.
Nekem csuklásnál sosem kellett nyomkodni, csak mocorgásnál.
A 40-es pedig még valóban elég gyenge összehúzódás, de már 60-70- től igazi.
Komolyan már 60-70-nél igazi??? :O :D Én úgy hallottam nem is olyan régen,hogy csak a 100-nál vannak már igazi fájások..hát már görcsölgetek egyre többet,de még teljesen az elviselhető kategóriába tartozik..van mondjuk amikor erősebben kap el,na olyankor kíváncsi lennék,hogy meddig lengene ki a görbe,de egyébként nem olyan vészesek.Egyébként NST alatt semmi görcsöt sem éreztem..tehát akkor végül is már van összehúzódás csak még gyenge :) De jóóó :)
Remélem 3 hét múlva kibújik a kisfiam :)
Off
Zsófi, Te még mindig egyben? :)
Akkor már igazán megvárhatnátok minket! :D
Akkor mégsem vártak meg. :)
De jó Neki(k)! Gratula!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!