20 hetes terhes vagyok eddig intenzíven éreztem a babát, de 2-3napja nem érzem. Baj lehet?
Figyelt kérdés
majd jövőhét kedden megyek orvoshoz,nem tudom, hogy érdemes lenne-e előbb visszamenni vagy csak én reagálom túl? Próbáltam mindennel hogy felébredjen( csoki, egy kis cola, a pocakomat kicsit erőteljesebben simiztem, de semmi)2013. júl. 4. 23:16
2/8 anonim válasza:
2-3 napja nem érzed,és még nem mentél orvoshoz???
3/8 anonim válasza:
2-3 napja egyáltalán nem érzed??Vagy csak ritkán,néha néha.
Mert nem mind1 ám.Mert lehet hogy csak lustibb,de ad jelet magáról,hogy jól van.
Ha egyáltalán nem érzed,akkor pedig indulás a korházba,MOST!
4/8 anonim válasza:
Nem értem, miért kell embereket paráztatni. Én 19 hetes vagyok, és csak néha-néha érzem, akkor is még csak kis kapargászásokban a babát. Ilyenkor még tök sok helye van, lehet, hogy el tudott helyezkedni kényelmesebben, vagy Te tudtál többet pihenni, vagy nem volt front, stb. Később persze nem jó, ha ritkán érzed, de 20 hetesen?!
5/8 anonim válasza:
20 hetesen én se éreztem valami intenzíven, talán nem is mindennap, szóval alapvetően nem hiszem, hogy baj lenne, de hogy Te megnyugodj, nyugodtan menj el az ügyeletre, max. kicsit furcsán néznek rád. én legalább is mindig ezt mondom, inkább nézzenek hülyének, minthogy napokig lerágjam a körmöm valami miatt. esetleg hívd fel a védőnődet, nincs-e 5 perce egy szívhang hallgatásra :)
6/8 anonim válasza:
kedves 4-ees válaszoló,és miért kell szinte azt mondani,hogy ááá nincs gond,én sem érzem még a babám mindig.Tudsz olvasni?A kérdező azt írta eddig INTENZÍVEN érezte a babáját.
7/8 A kérdező kommentje:
Hála a jó égnek, tegnap éjjel bejelentkezett a kisbab, és ma reggel is. :)
2013. júl. 5. 09:00
8/8 anonim válasza:
4-es vagyok. Nem mondtam, hogy áááá, tuti nincs semmi baj, hiszen nem táv-UH-készülék a szemem. Mindössze azt gondolom, hogy a babának és a mamának is jobb, ha inkább a pozitív lehetőséget világítja meg az ember, és nem azt, hogy mi minden rossz történhet. Utóbbira úgyis kevés kihatása van az embernek sajnos. Azzal meg nem is vitatkozom, hogy egy kanyar a védőnőnél, aki meghallgatja, nem árhat. Annak meg nagyon örülök, hogy a babó bejelzett, az enyém ugyanezt tette tegnap éjjel. 19 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!