Ugye nincs baj? A 8. hétben vagyok, néha van hasszurka, különösebben nem vagyok rosszul, nen hányok csak émelygek. Az jó ha nem fáj a hasam vagy az is ha érzem? Kerékpározás nem baj?
Figyelt kérdés
Lehet,hogy túl aggódom mert első babót várom 33 évesen.Nyugtassatok meg kérlek.2009. okt. 16. 18:43
1/2 anonim válasza:
én is 8,4hetes vagyok.
nekem is van émelygésem,és néha bizony hasszurka is.tegnap mondtam a dokimnak,megvizsgált és azt mondta ez normális.ja és nagyon fáj a farcsontom-erre meg azt mondta biztos az első szülésem miatt.
a bicajozásról csak annyit,hogy válts lassabb tempóra ne erőltesd magad,és öltözz be,hogy ne fázz meg.És inkább te légy az okosabb-nagyon figyelj MINDENKIRE
engem anno majdnem 6hónaposan ütöttek el,pedig én jó helyen voltam.ekkor tettem le a bicajt
minden jót
2/2 anonim válasza:
Nyugi nekem is volt mindig valami fantomfájdalmam, de sztem a fele nem is volt valós csak túlaggódtam, ez nincs másként most sem a kislányom ha egyet hapcizik és már tiszta ideg leszek. egyszer belázasodott még régebben de én végigbőgtem az egész betegségét, de semmi komoly baj nem volt. hála Istennek. Jó babavárást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!