Háromgyermekes anyukák, akiknek nagyobb körkülönbség van a gyerekek között! Merjem bevállalni ilyen nagy korkülönbséggel?
Figyelt kérdés
Két gyerekem van,a nagyobb lenne 11 a kisebb 5 amikor a harmadik megszületne.Nem túl nagy ez a korkülönbség?Nálatok hogy működött?2013. júl. 4. 15:22
11/13 anonim válasza:
Ugyanaz van nálunk is, mint 10-nél. 10 éves a lányom, 7 a fiam, a pocaklakóm pedig 26 hetes. A két nagy már vagy egy éve egyfolytában veszekszik, kivétel, ha a sógornőm most egyéves kislánya nálunk van, imádják. Olyankor szent a béke, csak vele akarnak lenni. Szerintem nagyon jó hatással lesz rájuk egy kistestvér, nagyon várják már. Szerintem sokkal jobb így, mint több kicsi egy rakáson. Amúgy 36 éves vagyok.
12/13 anonim válasza:
Kedves kérdező! Hogy döntöttél?
13/13 anonim válasza:
Barátom 18, öcsije 2,5 éves, a kicsi meg március körül születik. Szerintem nem baj a korkülönbség. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!