Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Háromgyermekes anyukák,...

Háromgyermekes anyukák, akiknek nagyobb körkülönbség van a gyerekek között! Merjem bevállalni ilyen nagy korkülönbséggel?

Figyelt kérdés
Két gyerekem van,a nagyobb lenne 11 a kisebb 5 amikor a harmadik megszületne.Nem túl nagy ez a korkülönbség?Nálatok hogy működött?
2013. júl. 4. 15:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ugyanaz van nálunk is, mint 10-nél. 10 éves a lányom, 7 a fiam, a pocaklakóm pedig 26 hetes. A két nagy már vagy egy éve egyfolytában veszekszik, kivétel, ha a sógornőm most egyéves kislánya nálunk van, imádják. Olyankor szent a béke, csak vele akarnak lenni. Szerintem nagyon jó hatással lesz rájuk egy kistestvér, nagyon várják már. Szerintem sokkal jobb így, mint több kicsi egy rakáson. Amúgy 36 éves vagyok.
2013. júl. 8. 15:28
 12/13 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Hogy döntöttél?
2013. júl. 8. 20:04
 13/13 anonim ***** válasza:
Barátom 18, öcsije 2,5 éves, a kicsi meg március körül születik. Szerintem nem baj a korkülönbség. :)
2013. júl. 8. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!