Van köztetek olyan, akinek a gyermekei között nagyobb korkülönbség van, ennek ellenére mégis közös szobában vannak a gyerekek?
11 év van a gyerekeim között, de úgy tűnik, nem lesz más megoldás egyelőre, mint hogy közös szobában éljenek néhány évig. A kicsi 2 éves már, és arra gondoltunk, itt az ideje, hogy ne velünk aludjon egy szobában. Nincs már szoptatás, éjszakai felébredés, egyebek, bőven vége a csecsemőkornak. Sajnos jelenleg nincs lehetőségünk arra, hogy öcsinek is összehozzunk egy külön szobát. :(
De vannak fenntartásaim, nem fogják-e zavarni egymást, bár egy jó ideje a kistesó így is-úgy is folyton a nagy szobájában játszik, ott szeret lenni.
Köszönöm, ha írtok, várom a véleményeteket!
A gyerekek alkalmazkodók, még a nagyobbak is.
Bátyám és köztem 9 év van. Ő 17, én 8 éves voltam mikor külön szobánk lett. Ez volt, erre volt lehetőség, kész.
Jól megvoltunk.
Engem abszolút nem zavart, ő pedig csak annyit mondott - most, hogy már bőven felnőttünk - hogy neki csak annyi volt a baja, hogy későn tanult mindig, én meg aludtam volna, és nagyon csöndben kellett lennie. :)
Egy összezörrenést, veszekedést nem tudok a közös szoba miatt mondani. Pedig ő fiú, én lány.
Akkor az volt, ahhoz alkalmazkodtunk, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!