Angyal01 kérdése:
Honnan tudom kideríteni, hogy melyik védőnőhöz tartozok?
Figyelt kérdés
Google-be próbáltam rákeresni, de nem sikerült megtalálnom. (Veszprémi vagyok)2013. júl. 4. 15:18
1/5 anonim válasza:
Éna a mave.hu-n megnéztem, hogy hová tartozom, aztán felhívtam őket telefonon és ők a pontos lakóhelyem alapján megmondták, hogy ki fog gondozni.
3/5 anonim válasza:
szfvári vagyok, nekem a csnk-ban mondták meg hogy ki a körzeti védőnő, megadták a telefonszámát és a rendelő címét
4/5 anonim válasza:
előző vagyok, kérdezd meg a nőgyógyászod, hátha ő tud segíteni
5/5 anonim válasza:
Én mikor megkaptam a beutalót az orvostól, azon rajta volt egy telefonszám. Felhívtam őket, hogy kismama gondozás kapcsán szeretnék bejelentkezni. Megkérdezték, hogy első babáról van-e szó (igen), és hogy hol lakom. Aztán mondta, hogy kihez fogok tartozni, és hogy adja is személyesen. Ott telefonon egyeztettük, hogy mikor találkozunk és hogy hol. Lényegében ennyi volt. Szóval elég, ha felhívod a helyi védőnői szolgálatot. Biztos, hogy segítenek.
33 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!