8 hetes terhes vagyok. Honnan lehet kideríteni, hogy hova kell menni védőnőhöz? Az probléma lehet, hogy nem vagyok átiratkozva arra a címre, ahol egyébként lakok?
Szia
Védőnőhöz csak a bejelentett lakcímhez tartozóhoz mehetsz.Az nem választható.
Boldog babavárást
19 hetes kismama
Szia!Én odajárok védőnőhöz,ahová bevagyok jelentve,pedig nem azon a címen lakom,hanem albérletben.Én a 7 kerben fogok szülni,de a doki csak ugy vállat el,ha a 8 kerültben megyek védőnőöz,mivel ott van lakcímkártyám:)de valahol ezt rugalmasan kezelik!boldog babvárást
28 hetes kismami
Na mostmár engem is megzavartatok.....nekem azt mondta az orvos h a bejelentett cím alapján menjek a védőnőhöz.
Bár én sem ott lakom...
Szóval nem tdom most mi van
Sziasztok!
Aenki nem nézi, hogy hová vagy bejelentve, a tartózkodási cím a fontos, hogy hová viszed haza a babát. Énvidéki vagyok, de Budapesten lakom albérletben, nincs bejelentve, mégis ide járok védőnőhöz. Sőt most költözünk el a III. kerületből a XI. kerületbe, így másik védőnőhöz kell innentől járnom, mert a tartózkodási címem megváltozik. De ez sem lesz sehová bejelentve!
szió
en is ugy tudom, hogy ahol laksz, nem a bejelentett cim alapjan, bar szerintem ha nagyon pampognak bejelented ideiglenesre, ahol laksz oszt csokolom.
ugy tudod kideriteni (vagyis en ugy deritettem ki), hogy felhivtam az orvosi rendelot, megkerdeztem, hogy itt es itt lakok, hova tartozok védőnő ugyileg, és dobjanak már meg egy nevvel, és egy telefonszammal.
Utana a hozzamvagott telefonszam alapjan mar konnyu volt idopontot kérni.
Sajnos a vedono muszaj dolog, nemcsak mert tole kapod a kiskonyvet (ami ha nincs, nem kapsz gyest, meg bibik lesznek belole), hanem azert is, mert o fog mindenfele tanacsokkal ellatni a babócaddal kapcsolatban nemcsak szuletes elott, hanem utana is. sok szerencsét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!