Neketek a védőnőtök minden alkalommal nézte dopplerel a babának a szívhangját?
Utoljára a 14-15. Héten nézte... Nem néz semmit rajtam, sem a haskörfogatot, semmit.
Egyedül megmér, és v
Érnyomást mér...
Serintemmez normális!!!!
Érdekes, hogy senkinél sem figyelnek oda. Ahhoz képest, hogy egy kismamát mennyire féltenek, és mindentől tiltanak. Lassan a levegőtöl is. És nincs semmi vizsgálat... 1 órát ott ülök, úgy hogy késve hív be mindig, utána egy 10 perces telefonálás...
Nem itt akarok háborogni, csak ez abszurd.
Nekem a 16. héttől minden alkalommal nézte, ésa kiskönyvbe be is írta menyit ver percenként!Haskörfogatot a 23. héttől mért!Vérnyomást, vizeletet, súlymérést pedig a legelejétől fogva mindig!
30hkm
Szerintem egy jó védőnő ellenőrzi ezeket.de engem aggaszt..
De látom a többségnek nem nézték..:( hát ez van.
Ja, nem írtam..28 hetes kismama vagyok!:))
Nekem se nézett eddig szívhangot, de szerintem nem is fog. Vizeletet, súlyt és vérnyomást szokott nézni. Hasamat se mérte még eddig le. Megkérdezni, van-e valami amit elmondjon. Ennyi, kb 10 perc.
Ezeket a dokim csinálja. Ő méri a hasamat, nézi a szívhangot és vizeletet is megnézni. Szóval ő az alaposabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!