Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az angelsound szívhf. Ti...

Az angelsound szívhf. Ti minden alkalommal megtalâltátok a pici szivhangjat?

Figyelt kérdés

Mert én tegnap elött egy pill. Alatt meglett! A mai nap meg nemtalalom!

Csak talan 1-2 mp -re! Ha az volt egyaltalan! Mert nagyon picit hallottam!

Azt akarom még kérdezni hogy azok a fura vìzalatti hangok azok a baba mozgasat jelzik? Mert ezt is szokram hallani vele!!! Köszi a vàlaszt!

13+5hkm!!!

2013. márc. 7. 13:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a héten vásároltam meg a készüléket, ma vagyok 12+0. Eddig 4-szer próbálkoztam, de nem találtam meg. Tegnap olyan furcsa zajokat hallottam, és mintha én is hallottam volna 4 gyors ütemet, de olyan mintha arrébb ment volna vagy nem tudom.

Ha próbálkozok megtalálni a készülékkel a babát azzal is zavarom? vagy csak az zavaró neki amikor már "bemértem"?

Nem tudom hányszor szabad használni.

2013. márc. 7. 13:24
 2/6 anonim ***** válasza:
én 27.hetet betöltöttem és a Summer szivhang hallgatommal eddig még soha nem találtam meg a szivhangot,tudom hogy az Angelsound sokkal jobb de nekem ez nagy csalodás volt.amugy szerintem lehet a baba befelé van fordulva azért nem találtad ma olyan könnyen meg,de biztos hallani fogod még jo párszor,boldog babavárás
2013. márc. 7. 13:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Én 9 hetes korom óta hallgatózok vele, eddig egyszer volt, h nem találtam meg vele, de este újra próbálkoztunk és meglett :) 11. hétig könnyű volt megtalálni mert nem ment el előle, de mostmár 13 hetes múltam, sokszor elmegy előle, van amikor tök közel hallani a szívhangját, de van amikor távoli, de mindig megtalálom :) Én ha közel akarom őt hallani hallgatózás előtt, simizem a pocakom egy részét ahol ált. lenni szokott, és arra nálam odaúszik :) Ha nehezen találom meg, akkor ált, teszek egy kispárnát a fenekem alá, úgy egyből megtalálom. A szeméremcsonttól kezdjétek keresni, van amikor teljesen lent vannak a csontnál!Vagy ami még bevállt nálam, h pisilés előtt, mikor tele a hólyag, akkor keresem meg, mert akkor a hólyag közelebb nyomja a méhet a hasfalhoz!

13+1hkm

2013. márc. 7. 13:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Én kb 9 hetsen próbálkoztam először, akkor nem lett meg. 10 hetesen végre megtaláltam, azóta általában megvan a szívhang, de nem mindig, sőt van olyan, hogy kb 2 mp-re hallom, aztán elkepeszt a bébi:))
2013. márc. 7. 14:30
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a valaszokat!!

Elsô!!!! Nem àrtassz neki egyàltalàn!!! De amugy nem szeretik a babàk mert àllitólag hallja !!! De én ugy gondolom hogy nem zavarja tulsagosan!!!

Boldog babavarast mindenkinek!!!!!

2013. márc. 7. 15:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem is Angelsounds-om van. A védőnő lebeszélt róla, de nem bántam meg, minden pénzt megért.

A 16. héten vettük meg, de akkor is és még két hétig nagyon nehéz volt megtalálni, de sikerült. Azóta már nagyobbak vagyunk, pár másodperc alatt megtalálom.

Gondolkodtam, hogy megvegyük vagy sem, de végül kaptunk egy utalványt, s erre költöttük. Olyan ritkán vannak UH-os vizsgálatok, hogy amíg a bébi nem kezd el naponta mocorogni, nagyon megnyugtató, meg akkor is, ha nem mocorog egy nap.

22+6khm

2013. márc. 7. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!