Mellső falú lepénynél ki mikor érezte először a magzatmozgásokat? Igaz hogy ilyenkor később lehet érezni?
Figyelt kérdés
2013. júl. 4. 13:21
11/15 Ananke válasza:
Nekem is az van,én a 17.héttől éreztem.Most 22+5 hkm vagyok és sokat érzem a kis drágát.A múlt héttől meg már nem csak otthon,hanem ha boltba vagyunk vagy megyek ide oda.
12/15 anonim válasza:
Első babám hátsó fali volt, őt kb 16. héten éreztem először. A második babával most mellső fali, de meg merek rá esküdni, hogy kb. a 12. héttől érzem a bugyborékozást. Mst már persze mocorog rendesen. Nálunk ott van a különbség, hogy a férjem még mindig csak ritkán érzi a tesót, ha rárakja a kezét a pocakomra. Szóval nekem inkább kifelé más.
13/15 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat!! :) Boldog babavárást mindenkinek!
2013. júl. 4. 14:23
14/15 anonim válasza:
Elso babamat varom, 18. hettol erzem. :-) Ma mar szemmel is lathato, ha mozog, tobbszor mar apanak is mutattam... :-) 24hkm
15/15 A kérdező kommentje:
:) de jó! remélem én is nemsokára érezni fogom majd,mivel második baba is :) első babámnál hátsó fali volt és 16 hetesen már éreztem :D
2013. júl. 5. 08:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!